kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sibel Can, ‘Benim Adım Aşk’ adlı bestenin gönül tellerini titreteceğini söyledi.

Yeni albümü için amatörden şarkı beğendi

Özlem AVCI
Sibel Can, yaza çıkarmayı hedeflediği yeni albümü için şarkı seçimine başladı. Ünlü şarkıcı amatör bir besteciden 'Benim Adım Aşk' adlı parçayı aldı..
Geçtiğimiz yaz 'Akşam Sefası' isimli albümü ile beğeni toplayan Sibel Can, yaz başında çıkaracağı yeni albümünün hazırlıklarına şimdiden başladı. Önümüzdeki günlerde 'www.sibelcan.com.tr' sitesinde yaptığı anket sonucu; hayranlarının en çok istediği 'Aşkımız İçin' şarkısına klip çekecek olan Can; beste alımı için kolları sıvadı.

Parçaları dikkatli seçiyorum
Genelde ünlü bestecilerle çalışan Sibel Can, yeni albümün ilk şarkısını ise Ayla Çelik isimli amatör bir besteciden aldı. 'Benim Adım Aşk' isimli duygusal şarkıya çok güvendiğini belirten Can, şunları söyledi: "Yıllardır sağolsun besteci arkadaşlarım en iyi şarkılarını benim yorumlamam için ilk bana yolluyor. Şarkıların birbirini aynısı veya tekrarı olmaması için hayli dikkatliyim." 'Akşam Sefası' albümündeki 'Çakmak Çakmak' şarkısında Tarkan ile düet yapan güzel sanatçı: yeni albümünde de süprizlerle geleceğini söyledi. Can, yine Sezen Aksu'dan müthiş bir beste alacağını ve Ayla Çelik gibi genç bestecilere de şans tanıyacağını söyledi.