kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Çakkıdı Çakkıdı Davos Zirvesi!

İPEK DURKAL
Dünya liderlerinin katıldığı 'Davos Zirvesi'nde Türkiye'nin düzenleyeceği gala yemeğinde Kenan Doğulu ve Burhan Öçal konser verecek..
FRANSA'YLA ORTAK EV SAHİBİYİZ
Türkiye, 'Davos Zirvesi'ne işadamlarının yanı sıra sanatçılarıyla da damga vuracak! 'Davos Zirvesi' olarak da bilinen 'Dünya Ekonomik Forumu'nun İsviçre'nin Davos kentindeki toplantısına Fransa ile birlikte ev sahipliği yapacak olan Türkiye, bu yıl ilk kez zirvenin gala yemeğini düzenleyecek. Yemek için el ele veren Koç, Doğuş, ve Sabancı Grubu ile Doğan Yayın Holding iki ünlü sanatçımızı galaya davet etti.

KONSEPT '360 DERECE TÜRKİYE'
Geçen yıl ülkemizi Eurovision'da temsil eden Kenan Doğulu ile ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal, 26 Ocak'ta '360 Derece Türkiye' adıyla düzenlenecek gala gecesinde sahneye çıkacak. Davos'un en önemli etkinliklerinden olan 'Gala Soiree'ye dünya düşünce liderleri, siyasi liderler ve uluslararası şirketlerin üst düzey yöneticileri katılacak.

BONO DA KATILMIŞTI
Geçen yıl ünlü rock grubu U2'nun solisti Bono ve ünlü yazar Paulo Coelho'nun katıldığı Davos Zirvesi'nde bu yıl Kenan Doğulu ve Burhan Öçal konser verecek.
Haberin fotoğrafları