kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Öğretmen boşanmak isteyen eşini vurdu

Rıdvan UYSAL SABAH
Boşanmak isteyen eşini vuran Anıl Pak tutuklandı. Eşi gibi İngilizce öğretmeni olan Canan Pak yaşam savaşı veriyor..
Eskişehir'de kendisi gibi İngilizce öğretmeni olan kocası tarafından cadde ortasında tabancayla vurulan Canan Pak ameliyata alındı. Öğretmenin göğsüne isabet eden kurşunun çıkarılamadığı ve koma halinin devam ettiği açıklandı. Eşini vuran öğretmen tutuklandı. Olay, Eskişehir'in Akrabaşı mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde önceki gün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mahmudiye ilçesindeki Yunus Emre Anadolu Öğretmen Lisesi'nde İngilizce öğretmeni iki çocuk annesi Canan Pak (38) ile Tepebaşı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi'nde İngilizce öğretmenliği yapan Anıl Pak (38), geçimsizlik nedeniyle 1.5 yıldır ayrı yaşıyordu.

GÜL GÖNDERDİ
Kendisinden boşanmak isteyen Canan Pak'la konuşmak için buluşan Anıl Pak eşine, "Boşanma davasından vazgeç. Yeniden birlikte olalım" dedi. Canan Pak davadan vazgeçmeyeceğini söyleyince sinirlenen Anıl Pak, "Benden boşanamazsın. Senden boşanmam mümkün değil" diyerek, belinden çıkardığı tabancayla eşini göğsünden vurdu. Gözaltına alınan Anıl Pak'ın, eşi Canan ile barışmak için okuluna defalarca çiçek gönderdiği, fakat eşinin kendisiyle barışmadığı öğrenildi. Çiftin 9 ve 15 yaşlarındaki çocuklarına ise yakınları sahip çıktı.

POLİSİ ARADI
Olaydan sonra cep telefonuyla polisi arayarak, "Eşimi vurdum" diyen Anıl Pak, ruhsatsız 7.65 mm. çapındaki tabancasıyla birlikte gözaltına alındı. Pak'ın tabancayı, 2 ay önce Zonguldak'ta bir kişiden satın aldığını söylediği öğrenildi. Sorgusunun ardından dün adliyeye sevk edilen Pak, çıkarıldığı mahkeme tarafından "adam öldürmeye tam teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
Haberin fotoğrafları