kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Suri Tom'dan değil!

Yeni Haber
Daha önce Prenses Diana'nın biyografisini yazarak olay yaratan İngiliz yazar Andrnew Morton, bu kez de aktör Tom Cruise'un Scientology tarikatının ikinci adamı olduğu iddiasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Tom Cruise'nin biyografisini kaleme alan biyografi yazarı Morton, Scientology'nin 45 yaşındaki Tom Cruise'un hayatını tümüyle ele geçirdiğini, Cruise'un tarikat lideri David Miscavige ile birlikte tarikatın bütün politikalarının belirlenmesinde söz sahibi olduğunu ve aktörün kariyer planlamasını bile tarikatın hedeflerine uydurduğunu iddia etti.

Miscavige'in, Cruise'un 2006 yılında Katie Holmes ile evlenmesinden sonra çiftin Maldive adalarındaki balayına katılacak kadar yakın olduğunu da belirten Morton, ''Tom Cruise, İzinsiz Kaleme alınmış bir Biyografi'' adlı kitabında ayrıca bazı Scientology tarikatı müritlerinin Cruise'un 20 aylık kızı Suri'nin tarikatın ölmüş lideri Ron Hobbard'ın bağışladığı spermlerden dünyaya geldiğine inandıklarını da yazdı.

Kitapta, Tom Cruise'nin önündeki en büyük misyonun David Beckham'ı tarikata mürit olarak kazandırmak olduğu iddiasına da yer verildi.

Kitabın, ABD'de 15 ocakta piyasaya çıkacağı ve Cruise'un bu tarihe kadar içeriğini tümüyle inceleme şansının bulunmadığı da belirtildi.

Kitabın, bazı yasal kısıtlamalar yüzünden İngiltere'deyse yaylımlanmayacağı bildirildi.