kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Nicole gibi pürüzsüz bir cildiniz olsun!

02.01.2008
GECE KREMİ KULLANIN
Gece, vücudun kendini onardığı zamandır. Bu yüzden sürdüğünüz kremden cildiniz daha çok faydalanır. Özellikle 40 yaşından sonra güzellik uykunuzdan maksimum faydalanabilmek için, gece kremi kullanmaya özen gösterin. İçinde ince çizgiler, kırışıklıklarla savaşan aktif maddeler bulunan ve yoğun nem verme özelliği olan bir ürün seçin.

ÇİZGİLERE SAVAŞ AÇIN
Bir krem veya serum ararken, sorunlarınıza yönelik bir ürün seçmeye özen gösterin. C vitamini ve yeşil çay gibi antioksidan özelliklere sahip kremlerden cilt tipi veya yaşı ne olursa olsun herkes faydalanabilir.

GÜNEŞ KORUYUCU
Cildinizin gençliğini korumak için sadece yazın değil, kışın ortasında bile güneş koruyucu kullanmanız son derece önemli. Gün içinde tazelemeyi ihmal etseniz bile, her sabah nemlendiricinizin üzerine güneşten koruyucu ürün sürmeyi bir alışkanlık haline getirin.

SİVİLCELER İÇİN
Sivilcelere karşı ilk savaş alanınız, içinde salisilik asit bulunan temizleyiciler ve sadece o bölgeye sürülen tedavi edici ürünler olmalı. Salisilik asit, hücre yenilenmesini hızlandırdığı için gözenekleri tıkayarak sivilce oluşmasını önler.

GÖZ KREMİ
Yıpranmaya en açık ve yaşlanma belirtilerinin ilk görüldüğü yerlerden biri göz çevresidir. Yani ne kadar erken göz kremi kullanmaya başlarsanız o kadar iyi. Dermatologlar, 20'li yaşlardan başlayarak, her akşam ve her sabah bir göz kremi kullanılması gerektiğini söylüyor.