kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yılbaşında Abdi İpekçi’de düzenlenen alternatif kutlamada sahneye çıkan Grup Endişe’nin üyeleri, dünyanın son yüzyıldaki halinden duydukları endişeyi müzik ile dile getirdiklerini söylüyor

İslami kesimin 'Endişe'li rock grubu

MAGAZİN
İslami rock grubu 'Endişe' ilk albümleri 'Küresel Hipnoz'un kapağına cehennemi simgeleyen alev resmi koydu! Grup üyeleri, müzikleriyle haksızlığa ve zulme duydukları öfkeyi anlatıklarını söylüyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
İslami kesimin 'Endişe'li rock grubu
1997 yılında Hüseyin Dindar, Hüseyin Işıktekiner ve İsa Yavuz Karakuş tarafından Ankara'da kurulan Grup Endişe son günlerde popüler oldu. Grup elemanları yılbaşı gecesi de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda alternatif olarak düzenlenen eğlencede sahneye çıktı.

ALEVLİ KAPAK
Geceye katılan köşe yazarı Ahmet Hakan, Grup Endişe'yi, "Biraz 'Yeşil ve Ötesi' alın, üzerine hafiften bir 'Hacı Teoman' gezdirin. Ortaya çıkan kıvam nasıl olacaksa Grup Endişe'nin müziği de öyle bir şeydi" sözleriyle anlattı. İlk albümleri 'Küresel Hipnoz'u çıkaran ve albüm kapağında cehennemin simgesi olan ateşi kullanan grup ise müziklerini haksızlıklar ve zulümler üzerine kurduklarını anlatıyor. Haksızlıklara karşı duydukları öfkeyi müziklerine yansıttıklarını vurgulayan grup elemanları, Ahmet Hakan'ın yorumuna kulaklarını tıkıyor ve "Gençlerin tertemiz dünyalarını kirleten, gerçekleri çarpıtan ve vicdanlarını kirleten her türlü düşünceye karşı çıkışı temsil ediyoruz" diyor.
Haberin fotoğrafları