kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Güzide Duran, stil danışmanlığı yaptığı İpek Tuzcuoğlu’nu tanımladı: İpek çok güzel, seksi ve çekici bir kadın. Hani derler ya; kadın kadın. Ben de bu ilk stil çalışmamızda onu böyle görmek istedim.

Bir erkekle göz göze gelmem ona ödüldür

İpek Tuzcuoğlu: Seçilen değil, hep seçen bir kadın oldum. Bir erkek ile göz göze gelmem onun için ödüldür. O ödülü herkese vermem..
atv'de yayınlanan 'Mahşer' adlı diziyle uzun bir aradan sonra ekrana dönen İpek Tuzcuoğlu, top model Güzide Duran'ın stil danışmanlığı eşliğinde ilk kez Şamdan Plus dergisine poz verdi. Tuzcuoğlu, çekimlerin ardından Öykü Yazıcıoğlu'nun sorularını yanıtladı.

BENİM DERDİM SEVGİYE YATIRIM
* Hayatta hiçbir şeyi şahsi olarak algılamıyorum artık. Hepimizin bir kader planı var ve bu plan içerisinde ilerliyoruz. Mesela benim 4-5 senedir hiç kıskançlığım yoktur. Kötülük yapmam, dedikodu yapmam, yapmayı bile bilmem. Tek derdim; sevgiye yatırım yapmak ve ruhumu zenginleştirmek.

*
Daha hiç aşık olmadım. Sevdim ama aşık olmadım. Aşkla sevgi kavramlarım çok farklıdır benim. Arkadaşlarımdan hiçbir zaman sevgililerim olmadı. Ben el sıkıştığım an, o insanın sevgilim mi yoksa arkadaşım mı olacağı netleşir.

BİRİNE NET BAKARSAM ANLAR
* Beni tanımayan bir erkekle daha mutlu olacağımı düşünüyorum. Artık ilişkilerimin ve o isimlerin benimle bir yere taşınmasını istemiyorum. Zaten artık beni etkilemek çok zor. Daha seçiciyim...

*
İnsanlar da beni iyi tanıdıkları için playboy'lar da yanıma gelmiyor. Zaten flört etmem. Bir erkekle benim göz göze gelmem bir ödüldür. Niye o ödülü vereyim ki herkese? Net bakmam, flu bakarım. Eğer birine net bakarsam da zaten o anlar.
Haberin fotoğrafları