kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Uğur Polat - İsmail Hacıoğlu - Özge Özberk - Şemsi İnkaya

Kırmızı halı derdi olan, evine serip üstünde yürüsün!

ESİN ÖVET MAGAZİN
'Kabadayı' filminden sonra atv'nin iddialı dizisi 'Sinekli Bakkal'daki rolüyle dikkat çeken İsmail Hacıoğlu: "Oscar töreninde kırmızı halıda yürümek gibi bir derdim yok. Derdi olan evine 60 metre kırmızı halı alsın ve üstünde bol bol yürüsün"..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kırmızı halı derdi olan, evine serip üstünde yürüsün!
atv'nin efsane dizileri 'Bir İstanbul Masalı' ve 'Beyaz Gelincik'teki rolleriyle şöhreti yakalayan genç oyuncu İsmail Hacıoğlu, yine atv'de yayınlanan 'Sinekli Bakkal' dizisiyle ekrana döndü. Şener Şen ile Kenan İmirzalıoğlu'nun başrol oynadığı 'Kabadayı' filminde canlandırdığı karakterle de adından söz ettiren Hacıoğlu; bir yandan da 'Dokuz Ay Son Gün' adlı oyunda 'sperm' olarak tiyatro sahnesine çıkıyor. Genç jenerasyonun en başarılı isimleri arasında yer alan İsmail Hacıoğlu, "Tek düşüncem işim, her gün çalışıyorum. Boş olduğum zamanlarda da balıklarıma yem verip uyuyorum" dedi.

ACELE ETMİYORUM
* İnsanlar sizi 'Bir İstanbul Masalı' ile tanıdıktan sonra şöhret hayatınızda neler değiştirdi?
Bir takım insanlar gelip fotoğraf çektiriyor. Benim hayatımda şöhret ancak bu kadar yaşanıyor. Değişen başka bir şey yok. Bir de oturduğum ev değişti. Yani şımarmak bana normal gelmiyor bana.

* 'Sinekli Bakkal' ile atv ekranına geri döndünüz...
Evet, dizide çok zengin ve sosyetik bir ailenin ele avuca sığmaz oğulları Onur'u oynuyorum. 'Sinekli Bakkal'ın kadrosu çok güzel ve senaryo da çok sağlam.

* Tiyatro oyuncularının para için dizi çektikleri söylenir. Sizin için de aynı şey geçerli mi?
Evet aynen öyle! Bu işin çok başındayım musluk akarken dolduralım mantığı ile de gitmek istemiyorum. O havuz yine dolar ama dolmaktan dolmaya da fark var. O yüzden biraz yavaş gitmekte yarar var. Ben biraz yavaş gitmeyi tercih ediyorum.

* 'Bir İstanbul Masalı', 'Beyaz Gelincik' peş peşe geldi. Şimdi de 'Sinekli Bakkal' ve arada iki sinema filminiz var...
Evet hayat böyle aktı ve bu böyle oldu ama 'Sinekli Bakkal'ı ihtiyacım olmasa da yapardım.

TERBİYESİZLİK YAPMAM
* Siz artık pahalı bir oyuncu musunuz peki?
Bu piyasa da yapılan işler ve dönen paralar bellidir. Yani şimdi ben 'bölüm başı bana 60 bin YTL' verin gibi bir terbiyesizlik yapmam. Zaten bana bu parayı verseler 'Ağbi ne yapayorum ki bana bu parayı veriyorsunuz?' derim. Ben başrol oynasam ne olur; biraz daha fazla olur. Dublaj yapıyorsam işte biraz daha yüksek olur. Yani böyle, tık tık üstüne konulan bir şey. Yani bir anda 3 alırken 15 alınırsa olmaz, işin tadı kaçar. Bu kadar birden olması iyi değil.

* Her rolün üstesinden gelebileceğinizi düşünüyor musunuz?
Çalışırsanız tabii ki gelirsiniz. Çalışarak her şey olur.

* Sizin de Oscar'ın kırmızı halısında yürüme hayaliniz var mı?
60 metre kırmızı halıyı eve ser, yürü. Önemli olan bu değil ki! Ben oraya gitme hayalinde değilim ama gidildiği zaman da bizim hikayemiz olmasından yanayım. Biz kendimizi adam gibi anlatabilirsek, onlar bizi çağırabilirler. Bence bizim bir yere gitmeye ihtiyacımız yok! Biz niye gidiyoruz; onlar gelsin!

* Evde var mı kırmızı halınız?
Yok benim hiç öyle bir derdim yok. Derdi olan alsın koysun evine bir halı. Tabii Oscar alsak güzel olur, tadından yenmez. Gider oraya yürürüz ama bunun için yırtamam kendimi. Tek tabanca yapılacak bir iş değil bu, ekip işi.

ÇAPKINLIKLA İLGİM YOK
* Son haftalarda vizyona giren filmleri izleyebildiniz mi?
Hayır en son geçen ayın 14'ünde 'Kabadayı'yı izledim. Çünkü hem dizi çekiyorum, hem de tiyatro oyununda oynuyorum. Şu anda nefes alacak vaktim yok. 'Dokuz Ay Son Gün' isimli tiyatro oyununda haftada 3 gün oynuyorum.

* Aşk işleri tatilde galiba...
Ben çalışıyorum ve çalışmak acayip iyi gidiyor.

* Hayatınızda kimse yok mu? Yeni bir aşk?
Yok! Çünkü ben aşkı çok uzun süre erteledim. Düşünmüyorum.

* Çapkın değil misiniz?
Değilim, benim öyle işlerle ilgim yok.

* Çekimler bitip de eve gittiğinizde ne yapıyorsunuz peki?
Eve gidip uyuyorum. Kapıyı açıyorum, balıklarıma yem atıp, yatıyorum. Ancak uyku uyamaya vaktim var. Onun dışında hiçbir şey düşünmüyorum.