kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kendi şov programını terk eden ilk TV'ciyim

BÜLENT İPEK MAGAZİN
'Üçümüz Bir Divayla' programını canlı yayında terk eden Yavuz Seçkin, yapımcıların aksine şov yapmadığını belirterek Bülent Ersoy'u suçlamaya devam etti:Osus dediğinde susacak adam mıyım?..
'Yavuz'un Minibüsü' adlı radyo programıyla ünlenen, 'Avrupa Yakası'ndaki Sertaç rolüyle de büyük başarı yakalayan Yavuz Seçkin geçen hafta, sunucularından biri olduğu 'Üçümüz Bir Divayla' programını canlı yayında terk etmişti. Seçkin; Ceyhun Yılmaz, Serkan Balbal ve Bülent Ersoy ile sunduğu programı, "Bülent Ersoy programı korku filmine çevirdi" diyerek terk ettikten sonra program da yayından kaldırılmıştı. Ancak yapımcılar programın Yavuz Seçkin'in terk etmesinden dolayı değil zaten önceden alınmış bir kararla bitirildiğini; Seçkin'in canlı yayında şov yaptığını söylediler.

KOMEDİ TİRAJEDİ OLDU
Yavuz Seçkin ise bu suçlamaları kabul etmedi ve şunları anlattı: "Program bitecek diye bir şey hiç konuşulmadı bile. Ben o programı Bülent Ersoy'u sevdiğim için değil, parası için kabul etmiştim. 13 bölüm sözleşmem vardı. Dördüncü bölümde stüdyoyu terk ettim." Sunucusu olduğu programı Ersoy'un espri yaptırmadığı gerekçesiyle terk ederek televizyon tarihine geçen Yavuz Seçkin, Bülent Ersoy'u suçlamaya da devam etti: "Bülent Hanım esprileri algılayamıyor bu yüzden sohbete katılamıyor. Komedi trajediye, hatta korku filmine dönüştü. Bülent Hanım 'konuş' deyince konuşup, 'susun' deyince susacak şovmen miyim? Kendi şovunu terk eden ilk televizyoncu oldum ama bu benim kariyerimi olumsuz etkilemez. Bu işlerde cesur olman lazım. Televizyon pısırık adamı harcar. Ben kendi adıma gereğini yaptım ve çok müsterihim." Yavuz Seçkin, Bülent Ersoy'un program içindeki beğenmediği soruları çıkarttırmasından da rahatsız olduğunu ve canlı yayın akışının dengesinin bozulduğunu söyledi.