kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

2007'ye bu elbiseler damgasını vurdu

In Touch dergisi 2007 yılının en şık kıyafetleriniseçti. Listede ilk sıraya Penelope Cruz'ungeçtiğimiz yıl Oscar törenindegiydiği Versace imzalıkıyafet oturdu

Peri kızı gibi
Bu elbisenin içinde masallardan fırlamış peri kızlarına benzeyen Penelope Cruz, geçtiğimiz yıl Oscar gecesinin yıldızı olmuştu. Gelinliği andıran Versace imzalı bu elbise ile güzel yıldız, moda editörlerinden tam not aldı. Cruz, romantik tarzda elbiseler giymeyi sevdiğini söylüyor.

Roma esintisi taşıyor
Paris'te düzenlenen Dior Haute Couture defilesine John Galliano imzalı Roma esintileri taşıyan bu elbiseyle katılan Kate Hudson, editörler tarafından ikinci seçildi.

Vücuduna yakışanı biliyor
Ünlü aktris Jennifer Garner, 'The Kingdom' filminin Paris'teki prömiyerinde giydiği Zac Posen imzalı bu kıyafetle, listede üçüncü sıraya oturdu.

Güneş gibi parlıyor
Seksapelini öne çıkarmayı seven Cameron Diaz, 'Şrek 3'ün Tokyo'daki galasında giydiği Alexander McQueen imzalı bu elbiseyle göz kamaştırmıştı.

Çiçek bahçesi gibi duruyor
Ünlü aktris Kerry Washington, Oscar de la Renta tasarımı bu elbiseyi, 'I Think I Love My Wife' adlı filmin galasında giymişti.

Sonunda tarzını buldu
Anne olduktan sonra sık sık rüküş seçilen Katie Holmes, sonunda tarzını buldu. Holmes, Monique Lhuillier imzalı elbiseyle 'şıklar' arasında yerini aldı.

Cesur kıyafetler giyiyor
Anne adayı Jennifer Lopez, geçtiğimiz yıl sunuculuk da yaptığı Oscar töreninde giydiği Marchesa imzalı şık elbisesiyle beğeni toplamıştı.
Haberin fotoğrafları