kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

...Ve yılın su katılmamış safları

* Beyazıt Öztürk, şov programına konuk olan Müslüm Gürses'e sahte bir doğum günü hazırlamıştı. Pasta geldiğinde Müslüm Baba tereddütte kalıp, "Hakikaten bugün doğum günüm müydü ya?" diye sordu! Oysa doğum günü üç ay sonraydı.

* Ebru Elver, Show Max kanalındaki sohbet programında soruları yanıtlıyordu. Sunucu "Şu anda bir erkek arkadaşın var mı?" diye sorunca Elver'den inanılmaz bir yanıt geldi: "Bakire değilim ki!.." (Elver, "Rahibe değilim ki" demek isterken, dili sürçmüştü!)

* Magazin Mahkemesi'nde Suna Üçkarışoğlu, cümlesine "ABD Başbakanı oral ofisinde yaptığı toplantıda..." diye başladı. Başbakan değil, Başkan olacak bu biir. Oral değil, oval ofis bu da ikiii! (Lütfen Clinton'un icraatlarından etkilenmeyin!)

* Star TV'nin haber bülteninde muhabir, yunuslarla terapiye katılan doğuştan görme engelli çocuğa soruyor: "Daha önce yunus görmüş müydün?"

"İÇİME YILAN GİRİYOR"
* Manken Şenay Akay, CINE 5'teki Konuşan Kafalar adlı sohbet programında ilginç bir itirafta bulundu: "Kendimi podyumda yürürken gördüğümde gözlerime inanamıyorum. Menajerim bana 'Senin içine podyumda yılan giriyor' diyor!.."

* Kanal D'de Seda Sayan'ın sunduğu Sabahların Sultanı programına telefon bağlantısıyla katılan Tamer Karadağlı, Deniz Uğur ile ilişkisini ve medyanın yoğun ilgisini değerlendirirken şöyle dedi: "Eee, ne yapalım, denize giren ıslanır!.."

* Star TV'deki "5'e Gidenden Akıllı mısın?"da yarışan Aysun Kayacı, ilkokul 2 düzeyindeki matematik sorusunu yanıtlamakta güçlük çekince, sarışınları ve meslektaşlarını kızdıracak şu cümleyi sarf etti: "Arkadaşlar unutmayın ben sarışın bir mankenim!"

* Tuğba Ekinci, Esra Ceyhan'ın programında Hülya Avşar ile arasındaki benzer ve farklı yönleri anlatıyordu. Avşar'ın edilgen kişiliğini dile getirmeye çalışırken, ağzından şöyle bir cümle çıktı: "Hülya Avşar her zaman erkeğinin altında olmayı seven bir insan..."

* Beyazıt Öztürk, Türkiye 3. Güzeli'ne şöyle soruyor: "Senin aranla (Birinci olan güzeli kastederek) onun arası arasında ne fark var?"

* "İzmir'de konser veriyordum. Sahnedeyken yüzüme gelen bir bez parçasını elime alıp, tam bir saat boyunca mendil gibi sallayarak halay çektim. Kulise gittiğimde bir de baktım ki salladığım dantelli külotmuş!.." (Özcan Deniz Antalya konserinde anlattı)

* Bir erkeğin ayağına oje sürdüğü klibiyle adını duyuran şarkıcı Ebru Polat, Star'daki Orada Neler Oluyor programında sanat dünyasındaki düzeysiz ilişkileri değerlendirirken "Yavaş yavaş kaşarlaşıyoruz" diyerek kolay rastlanmayacak bir gafa imza attı.

* Seda Sayan'ın Kanal D ekranlarında sunduğu Sabahların Sultanı programına ünlü sanatçı Nuri Sesigüzel katılmıştı. Konu, rahim ağzı kanserine karşı aşıya geldi. Nuri Sesigüzel büyük bir endişeyle sordu: "Ben 60'ı geçmişim. Bana bir şey olur mu bacım?"

* Faik Bey, Star'daki Zoom programında anlattı. Bayramda Safiye Soyman'ı arayan Faik Bey, "Kurban kesmek için vekalet vermen gerekiyor" demiş. Safiye Hanım ne dese beğenirsiniz? "Ay bayramda noterler açık mı ki?"