kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın seçme ekran lafları

* Erman Toroğlu, atv'deki Kadınlar ve Erkekler programında Zeynep Tunuslu'ya sordu: "Ben bekaretimi genelevde verdim. Siz bekaretinizi nerede verdiniz?"

* Mehmet Ali Birand Kanal D Haber'de uçak kazası görüntülerini verirken şöyle dedi: "Şu anda görüntülerini izlediğiniz Türk işçileri... Uçağa binecekler ve uçakla birlikte havaalanına düşecekler!"

* Anna Bobkova son anda Beyaz Show'a katılmaktan vazgeçmişti. Yayına telefonla bağlanan Seray Sever, "Oraya gelmeye korkuyorum valla. Dört sapsınız. Hem bir de Rus çağırmışsınız, gelmemiş" deyince Beyaz, şaşırdı.

İHTİYAÇ MOLASI
* Show TV'deki "Haberiniz Var mı?" programında reklam dönüşü konuk koltuğu boş. Saba Tümer açıklama yapıyor: "Sevgili seyirciler yeniden birlikteyiz. Yeşim Salkım tuvalete gitti." Partneri Cem Özer sıkıntılı: "O gelse keşke de ben gitsem!"

* Bülent Ersoy, Mustafa Topaloğlu'na 50 bin YTL'lik hakaret davası açtı. Gerekçesi ise Topaloğlu'nun şu sözleriydi: "Aslında Bülent Ersoy dünyada çok büyük bir sanatçı olacaktı ancak önünü kestiler. Ona arkadan çok büyük destek lazım!.."

* Telegol'ün Star'da yayınlandığı dönemden bir diyalog: ADNAN AYBABA: Gökmen Ağabey, sendeki bu Aziz Yıldırım düşmanlığını anlamıyorum. Bari adam sana bir daire versin de eleştirme. GÖKMEN ÖZDENAK: Sen ne kadar dangalaksın ya?

* Bir Dilek Tut'ta yarışmacılardan birinin babası hakkında "karaktersiz" demesine jüri üyesi Şenay Düdek çok kızdı. "Evet, baban ahlaksız bir insan olabilir ama ona karaktersiz diyemezsin. Hemen özür dile!"

* Okan Bayülgen, Makina'da öyle bir Bülent Polat değerlendirmesi yaptı ki, izleyen herkesin ağzı bir karış açık kaldı: "Bülent Polat ikili performanslarda kızları kaldırmaya alışmıştı. Tek başına buz pistine çıkınca şaşırdı tabii... Neyi kaldıracak tek başına?"

* Bak Kim Dans Ediyor'un jüri üyesi Aytunç Bentürk, spiker edasıyla gösterileri anlatıyordu. Doğa Bekleriz striptiz yaparken, Aytunç Hoca şöyle dedi: "Vahşice bir kendini kaptırış... Reddedilen Mustafa, hayır olmaz diyor ve bacak arasından çekiliyor!.."
* Şenay Düdek, Bir Dilek Tut'ta yorum sırası kendine geldiğinde, yönetmen kısa konuşmasını söylemiş olmalı ki, şöyle dedi: "Mustafa'cığım hiç kısa kesmeyeceğim, herkes şeyini saldı." ("Herkes uzun konuştu" demek istiyor!)

"YOO, BİZ TRENE BAKIYORUZ"
* Arım Balım Peteğim programına konuk olan Erol Büyükburç'un fermuarını açık unuttuğunu önce Şenay Akay sonra da Petek Dinçöz fark etti. Dinçöz, "Fermuarın açık kalmış Erol Ağabey" deyince, Büyükburç yanıt verdi: "İyi ki külot giymeyi unutmamışım!"

* Mahya Işıkları'nda Sunay Akın, Sirkeci Garı'ndaki bir adamın yanına gidip, "İşte programımızı izleyen seyircilerden biri" dedi. Adam itiraz etti: "Yoo, biz trene bakıyoruz!.."

* TurkMax'teki Her Şey Dahil programında mankenlerin pamuk yutarak zayıflaması tartışılırken, Oktay Kaynarca "Bazıları pamuk yutuyor. Sonra ne oluyor acaba?" diye sordu. Seray Sever araya girip, bombayı patlattı: "Sonradan iplik çıkıyordur herhalde!.. "l Müjde Ar, NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol programında "çevre duyarlılığı" ile özellikle erkeklerden takdir topladı: "Küresel ısınmaya katkıda bulunmamak için Bodrum'daki evimde artık klimaları çok az kullanıyorum. Pencereleri açıp, çırılçıplak dolaşıyorum. Bu yüzden sitede ev fiyatları arttı!.."

* Kadir Çöpdemir, NTV'deki programında Tecavüzcü Coşkun'a (Coşkun Göğen) "Tecavüzün şiddetsizi mi daha etkili oluyordu, şiddetlisi mi daha etkili oluyordu?" diye sorunca beklemediği bir yanıt aldı: "Vallahi ben sürümden kazanıyorum oğlum!.."

* Ata Demirer Norveç galibiyetinin ardından Kanal D'deki Hacıyatmaz programını şöyle açtı: "Maçtan sonra böyle boşalmanın verdiği bir rahatlık var!.."

* Nejat İşler dizilerin lastik gibi uzatılmasına ilginç bir göndermede bulundu: "Evet, bankaya her hafta yüklü miktarda para yatması güzel ama bir süre sonra kendimi Bangkok'ta çocuk fahişelerle yatmış gibi hissediyorum!.."

* Çiçek sulama öyküsüyle ünlü Kamer Genç, FOX'taki Çapraz Ateş'te Nazlı Ilıcak'a "Nazlı Hanım siz benim bağımsız milletvekilliğimi desteklediğinize göre bana şöyle güzel bir çiçek sulayın!" deyiverdi. "Çiçek gönderin" demek isterken Genç'in dili sürçmüştü. Reha Muhtar da fırsatı kaçırmadı: "Kamer Bey, sizin aklınız çiçek sulamada kalmış anlaşılan!.."