kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yengeçler için hem iş hem de aşkta radikal değişimler olacak

2008 Yengeç burcu için aşkla dolu bir yıl gibi görünüyor. Çok mutlu bir evlilik söz konusu. Kariyerlerinde radikal değişimler yaşanacak. Sağlıkları yerinde olacak..
Bu yıl Yengeçler'n aşk yılı olacak. Karşıt evinize geçecek olan Plütondan güçlü etkiler alacaksınız. Yaşamınızda meydana gelecek değişimler, çevrenizdekileri şaşırtacak. Sürpriz evlilikler gündeme gelebilir, radikal değişimler olabilir. 2008 aşk yıldızının parladığı olağanüstü bir yıl olacak! Size mutluluk veren ve bir ömür sürecek evlilik yapabilirsiniz. Yıl boyunca, tüm olumlu gelişmeler sizi bulacak, eski hayatınızı geride bırakacaksınız. Bu yıl kan bağı olduğunuz kişilerle ilişkilerinize daha radikal yaklaşacaksınız. 2008'de kararlılık ve rekabetin yoğun yaşanacağı günler geçireceksiniz. İşinizde uzmanlaşırken, radikal kararlar alacaksınız. 8-23 Ocak döneminde, ortaklarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. 21 Ocak-21 Mart tarihlerinde, uluslararası bağlantılar kuracağınız iş pozisyonları yaratabilirsiniz.

UFKUNUZ GENİŞLEYECEK
6 Şubat-21 Mart günlerinde, yolculuklara bağlı bir tanıtım sizi ön plana çıkartacak. 15-23 Mart arasında, yoğun toplantılı iş ilişkileri içinde olacaksınız. 14-22 Haziran'da iş hayatınızda biraz durgunlaşacaksınız. 10-18 Ekim tarihlerinde yeni bir işe başlangıç yapabilir, yarım kalmış bazı işleri yeniden ele alabilirsiniz. 29 Ekim-12 Kasım döneminde katılacağınız davetlerde, önemli kişilerle tanışacaksınız. Bu sizin, iş alanınızın ve ufkunuzun genişlemesine neden olacak. Bu dönemde, sosyal çevreniz kalabalıklaşacak, kendinizi bu ortamda yeni bir ilişkinin eşiğinde bulacaksınız. 27 Kasım-11 Aralık; mutluluk verici tabloların oluştuğu bir dönem. 8-16 Aralık'ta iş görüşmelerinizle ilgili çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde, tüm masraflarınızı kısarak, beklemede kalmalısınız.