kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Duygusal boşluklarım hiç olmadı

Bülent İPEK/MAGAZİN
Bennu Yıldırımlar konservatuvar sonrası ilk sahneye çıktığı eser olan 'Üç Kız Kardeş'le 17 yıl sonra yeniden buluştu. O zaman en küçük kardeşken şimdi ortanca kardeş rolünde.....
'Yaprak Dökümü' dizisinden tanıdığımız Bennu Yıldırımlar 17 yıl önce konservatuvardan mezun olduğunda oynadığı ilk oyun olan 'Üç Kız Kardeş'de yeniden rol alıyor. İstanbul Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde seyirciyle buluşan oyunda Bennu Yıldırımlar rol değiştirmiş. Daha önce küçük kız kardeşi canlandıran ünlü oyuncu bu kez ortanca kardeş rolüyle tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.
* Konservatuvardan mezun olduğumda oynadığım ilk oyun olan 'Üç Kız Kardeş' ile yıllar sonra yeniden sahneye çıkmanın heyecanını yaşıyorum. 17 yıl sonra benim için güzel bir dejavu.
* İnsanlar sokakta beni görüp sevgi gösterisinde bulunuyor. Karşılarında kendileri gibi normal birini bulunca şaşırıyorlar. Ben de onlar gibiyim. Dışarıda alışveriş yapan, çocuğuyla ilgilenen bir insanım.
* 'Yaprak Dökümü'nün ne kadar devam edeceğini bilmiyorum. Sonrasında iyi bir proje gelirse kabul ederim. Öyle 'iki sene yüzümü dinlendireyim' gibi bir tarzım yok. Yüzümü dinlendirmek benim için sadece daha fazla uyumak demek. Uykuya ihtiyacım var.

DİZİLERİN FAYDASI VAR

* Televizyon dizilerinde oynayan tiyatrocuların tiyatroya seyirci olarak da katkı sağlayabileceğine inanıyorum. Seyirci olmak biraz kültürle ilgili. İnsanların ayaklarının alışması meselesi. Bu iş çocukluktan başlar. Tiyatroya gitmek belli bir kültür seviyesini gösterir.
* Özel hayatım bilinmiyor çünkü göz önünde yaşamıyorum. Özel hayatımla magazine konu olmuyorum. Bu bir yapı meselesi öyle yetiştirilmedim. 12 yıllık evliliğim, sekiz yaşında bir çocuğum ve sorumluluklarım var. Gençliğimden beri de popüler bir tarzım olmadı çünkü kameralar karşısında olmayı gerektirecek duygusal boşluklarım yok!
Haberin fotoğrafları