kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

Binlerce acemi kendini yaraladı
KURBAN
Bayramı'nda tüm uyarılara rağmen yine acemi kasaplar kendini yaraladı. Yaralanan binlerce kişi hastanelere başvurdu. Başkent Ankara'da 131 kişi, Kayseri, Konya, Kırıkkale, Sivas, Samsun, Amasya, Adana, Yozgat, Düzce ve Antalya'da kurban kesimi sırasında 559 kişi, kesikler nedeniyle hastanelere akın etti. İstanbul'da 3'ü ağır 547 kişi yaralanırken, Halkalı'daAhmet Cin, kurban keserken geçirdiği kalp kriz sonucu öldü.

Bayram namazına papaz da katıldı
ABD'DEN
gelen 12 kişilik Katolik cemaati İzmir'deki Hisar Camisi'nde bayram namazına katıldı. Papaz Robert liderliğindeki kadınlı erkekli cemaat üst kata çıkarak vaazı dinledi. Gruba Konak Müftüsü Ümit Çimen ve cami imamı İbrahim Eker bilgi verdi. Papaz Robert, gördükleri ilgiden memnun kaldıkları söyledi.

Kutsal topraklarda şeytan taşlama
MÜSLÜMANLAR
bayram sabahı camilere sığmadı. Hac ibadeti için Mekke'ye gelen adaylar da önceki gün başladıkları şeytan taşlamayı dün de sürdürdü. 2005 yılındaki şeytan taşlamada meydana gelen faciadan sonra güvenlik önlemleri de daha sıkıydı. Bölgede 7 bin olan Suudi güvenlik görevlisi sayısı, dün 10 bine çıkarıldı.
Haberin fotoğrafları