kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
20 YILLIK TECRÜBEYE SAHİP Uluşahin bankacılık sektöründe 20 yıllık tecrübeye sahip. Uluşahin’in şu anda Şekerbank Fon Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı ve Şeker Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini birlikte yürüttüyor.

Göktan, Şeker'deki 14 yıllık koltuğunu Uluşahin'e bıraktı

Hasan Basri Göktan, Şekerbank'ta 1993 yılından bu yana oturduğu genel müdürlük koltuğunu Fon Yönetim Müdür Yardımcısı Meriç Uluşahin'e bırakıyor..
Şekerbank Genel Müdürlüğü görevini, 1 Şubat 2008 tarihi itibariyle Meriç Uluşahin devralacak. Şekerbank'tan yapılan açıklamada, halen Genel Müdürlük görevini yürüten Hasan Basri Göktan'ın ise aynı tarih itibariyle bankanın Yönetim Kurulu Başkanı olacağı bildirildi. Açıklamada, göreve 1 Şubat 2008 itibariyle atanan ve 5 yıldan bu yana bankada Fon Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Meriç Uluşahin'in atamasıyla ilgili, Bankacılık Kanunu hükümleri çerçevesinde gerekli işlemlerin tamamlanması için banka tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvurulduğu kaydedildi.

GÖKTAN BAŞKAN KALDI
1993'ten bu yana Genel Müdürlük görevini yürüten Hasan Basri Göktan'ın ise Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı olarak bankadaki görevine devam etmesiyle, Bankanın mevcut Yönetim Kurulu Başkanı olan Erdal Arslan'ın görevini Yönetim Kurulu Üyesi olarak sürdüreceği belirtildi. Verilen bilgiye göre, Genel Müdür olarak atanan Meriç Uluşahin, 1987 yılında Boğaziçi Üniversitesi ekonomi bölümünden mezun oldu.