kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘NAMUSUMU TEMİZLEDİM’ Coşkun A.’nın ifadesinde, "Karımı flört ettiğini itiraf edince çekip vurdum" dediği öğrenildi.

'Chat'leşiyor diye karısını öldürdü

Kadir ERCAN ANKARA
Ankara'da garson Coşkun A., internette okey oynayıp chat yapan 10 yıllık eşini bir erkekle flört ettiğini ileri sürerek 3 kurşunla öldürdü..
Ankara'da bir restoranda garsonluk yapan, Coşkun A., karısı Elif A.'yı (28), internet üzerinde başka bir erkekle okey oynayıp chat'leşirken yakaladı. Karı koca arasında yaşanan kavga sonucu, Elif A., 9 yaşındaki oğlunu babasına bırakıp, 1.5 yaşındaki kızını alarak babasının Bahçelievler'deki evine sığındı. Aradan 15 gün geçtikten sonra, Coşkun A., 9 yaşındaki oğlunu da yanına alarak, karısıyla barışmak için kayınpederinin dairesine gitti. Barışma amacıyla başlayan konuşmada, konu tekrar 'chat'ten açıldı. Karısının 'chat'leştiği erkekle flört ettiğini de ileri süren öfkeli koca, karısını, "Baş başa konuşalım" diye balkona çağırdı. Karı-koca balkonda konuşurken peş peşe üç el silah sesi geldi. Coşkun A., 10 yıllık karısını balkonda 3 kurşunla öldürdü.

İKİ ÇOCUKLARI VARDI
Olaydan sonra karakola teslim olan Coşkun A., "namusumu temizledim" dedi. Coşkun A.'nın, polislere, "Karım Elif, internette bir siteye üye olmuş. Orada okey oynuyormuş. Bir erkekle tanışmış flört etmeye başlamış. Ben karımı internette 'chat'leşirken suçüstü yakaladım. Zaten karım da o erkekle flört ettiğini itiraf edince çekip vurdum" dediği öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen öfkeli koca tutuklandı. Bir anda anneleri ölen, babaları ise hapse düşen 9 yaşındaki erkek ile 1.5 yaşındaki kız çocuğuna nine ve dedelerinin bakacağı öğrenildi.