kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yaşasın bol kıyafetler... Lopez, son turnesinde, tasarımcı Roberto Cavalli'ye vücudunu gözler önüne sermek yerine gizleyecek kıyafetler hazırlattı.

Jennifer hamileyken bile şık giyiniyor

Şarkıcı Marc Anthony ile mutlu bir evliliği olan Jennifer Lopez anne olmaya hazırlanıyor. Hamileyken de şık gezen ünlü yıldızın tercihi bol kesimler ve baskılı kostümler..
2007'nin sürpriz gelişmelerinden biri de ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in hamileliği oldu. Uzun süre hamileliğini açıklamaktan kaçınan Lopez, aslında giyimi ve konserlerindeki performansıyla ipuçları veriyordu. Daracık ve seksi kostümler yerine bol kesimli kıyafetleri tercih etmeye başlayan ünlü yıldız; konserlerinde, en az bir saat süren dans performansının süresini de hayli azaltmıştı. Hatta zaman zaman bazı şarkılarının sözlerini unuttuğu da dikkatlerden kaçmadı. (Unutkanlığın hamileliğin belirtilerinden biri olduğu biliniyor.)

DAHA BİR IŞILDIMAYA BAŞLADI
Aslında, 14 Ekim'de Chicago'da verdiği konserde sarf ettiği "Bu yıl ilklerin yılı oldu" sözleri ve değiştirdiği dört kostüm, Jennifer Lopez'in hayatında bir şeylerin değişmekte olduğunu da gösteriyordu. Sonunda, kısa süre önce hamileliğini açıkladı ünlü şarkıcı. Ama hamileliğinden çok, her zamanki şıklığı ve güzelliğinden bir şey kaybetmemesi dikkat çekti. Hatta daha da ışıldamaya başladı...
Haberin fotoğrafları