kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
MAHMUT ÖVÜR

Bu 'Kızılay' desteklenir!

Binlerce insanımızı kaybettiğimiz büyük facia, 17 Ağustos depreminden sonra, belki de en çok tartışılan kurum Kızılay oldu. İlerleyen günlerde, TV programlarına yansıyan depodaki çürümüş erzak görüntüleri ise, tüm Türkiye'yi hem öfkelendirdi hem de üzdü. Ama son yıllarda Kızılay'da büyük değişimler yaşanmaya ve o kötü imaj da yok olmaya başladı.
Yeni başkan Tekin Küçükali'nin de çalışkanlığı sayesinde olsa gerek, Kızılay artık en ücra köşeye bile en fazla iki saatte yetişebilecek kapasiteye ulaştı.
Tabii bunda yardımseverlerin katkılarının da payı büyük. Kızılay şimdi Kurban Bayramı için yardıma çağırıyor. Vekaletle Kurban Bağışı Kampanyası'na katıldığınız takdirde; Kızılay kurbanı sizin için kesiyor, paketliyor, küçük bir kısmını size, kalanını ise Türkiye çapında bir organizasyonla yoksullara dağıtıyor.
Küçükali bu kampanyayla ilgili şunları söylüyor:
"Türk Kızılayı doğru uygulamalarıyla standartları belirleyen, yanlışları önleyen köklü tarihi olan, güçlü, güvenilir ve şeffaf bir kurumdur. Ve merhamet elini Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaktır."
Daha detaylı bilgi için, 168'i arayabilir ya da www.kizilay.org.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.