kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
4 yaşındaki çocuğun yüzündeki darbelerin yanı sıra iç kanamasının da olduğu belirlendi.

4 yaşındaki çocuğa feci dayak

İlhan DEMİRCİOĞLU SABAH
"Merdivenden düştü" diye hastaneye getirilen küçük A.K.'nin annesinin birlikte yaşadığı kişi tarafından dövüldüğü ortaya çıktı..
Amasya'da hastaneye kaldırılan 4 yaşındaki A.K. adlı çocuğun, annesinin birlikte yaşadığı kişi tarafından feci şekilde dövüldüğü ortaya çıktı. Çocuk Samsun'a sevk edilirken, çocuğu döven Yılmaz Y. tutuklandı. 24 yaşındaki Betül K., bir süredir birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Yılmaz Y. ile birlikte önceki gün "Merdivenlerden düştü" diyerek 4 yaşındaki oğlu A.K.'yi Amasya Sabuncuoğlu Şerafeddin Devlet Hastanesi'ne getirdi. Ancak yapılan muayenede minik çocuğun kulağının arkasında kesilme, başında ve vücudunda darp sonucu oluşmuş eski ve yeni ağır yaralar olduğu, ciğerinde ağır hasar oluştuğu tespit edildi. Travma geçirdiği ve iç kanaması bulunduğu belirlenen A.K. durumu ağır olduğu için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

ÇOCUĞU DÖVEN TUTUKLANDI
Çocuğun merdivenden düşme sonucu bu hale gelemeyeceğini belirten doktorlar, durumu polise bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, küçük çocuğun annesinin birlikte yaşadığı Yılmaz Y.'yi (29) tutukladı. Betül K. ile Yılmaz Y.'nin iş aramak için İzmir'den 15 gün önce Amasya'ya geldiği ve bir hafta otelde kaldıktan sonra burada tuttukları evde oturmaya başladığı belirtildi.
Haberin fotoğrafları