kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sezen'in şarkılarına arabesk protesto!

MEHMET ÇALIŞKAN
Sezen Aksu şarkılarından oluşan 'O Kadın'ın resmi internet sitesini arabeskçiler bastı! Fanatikler; "Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur şarkıları olmadığı için filmi izlemeyeceğiz" dedi..
Bu hafta sonu gösterime girecek olan iki Türk filmi 'Kabadayı' ve 'O Kadın' arasında büyük gişe rekabeti yaşanacak. 'Kabadayı'nın itici güçleri başroldeki usta oyuncu Şener Şen, ünlü yönetmen Ömer Vargı ve başarılı senarist Yavuz Turgul olurken, 'O Kadın'ın iddiası ise Sezen Aksu şarkıları!

FERDİ TAYFUR NİYE YOK!
Ancak daha film vizyona girmeden 'O Kadın'ın internet sitesine binlerce e-posta yağdı. Arabeskseverler 'O Kadın'da Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur'un şarkılarının yer alması gerektiğini, Sezen Aksu'nun şarkılarının böyle bir filmi hak etmediğini yazdı. Oysa 'O Kadın'ın gişedeki tek güvencesi ise Sezen Aksu. Yani filmde kullanılan 19 Sezen Aksu şarkısı... Filmin yapımcısı Ahmet Çelenk, bu filme 2 milyon dolar harcayarak bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Çünkü neredeyse diyaloğun olmadığı, bunun yerine şarkıların konuştuğu bir film daha önce hiç çekilmemişti.