kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni yılda evinizi yenileyin

Bir yılın daha geride kalmasına sadece 20 gün kaldı! Alışveriş yapmak için de süre giderek kısalıyor. İşte işinizi kolaylaştıracak seçenekler.....
Ne ararsanız burada var
Koçtaş, evinizde geçireceğiniz kış günlerini daha da renklendirmek için birbirinden dekoratif, şık ve renkli mobilyaları mağazalarında beğeninize sunuyor. Her zevke hitap eden oda takımları, kullanışlı modüler parçalar ve şık çizgilere sahip televizyon üniteleri, dilediğiniz kapak seçenekleriyle sürgülü dolap sistemleri, kitaplıklar, ofis mobilyaları, perdeler, döşemeler, renkli yastıklar, nevresim takımları ve daha fazlası Koçtaş'ta...

Sofralarda yenilik zamanı
Porselen markası Villeroy& Boch, yeni yıla özel koleksiyonlar hazırladı. 'Vivian' 1920'lerin 'art deco' takımı ile egzotik etkileri birleştiriyor. Bone China porselenden imal edilen 'Ivoire' serisi ise altın çizgileri ve fildişi rengindeki zarif desenleri ile sadelik ve estetiği bir arada bulunduruyor.

Çabuk kuruyan havlular
Ev tekstili markası Cinisli, doğallık ve hijyenin ön plana çıktığı birbirinden güzel 11 renkten oluşan yeni bambu koleksiyonundaki havlularla ipeksi bir dokunuş sunuyor. Dayanıklılığı, yüksek emme gücü ve çabuk kuruma gibi özellikleri bambu lifini havlu yapımı için mükemmel bir materyal haline getiriyor. Koleksiyon, havlu seçiminde zorlanan kişilerin işini kolaylaştıracağa benziyor.

Bu kutular göz kamaştırıyor
Tüketiciyi ilk kez 3 katlı kutu mendille tanıştıran Selpak, bu konforu şimdi tüm Selpak kutu mendillere taşıyor. Yeni 3 katlı Selpak'lar dayanıklı ve yumuşacık dokusunun yanı sıra, dekoratif kutularıyla gözlere de hitap ediyor. İtalya'da yaşayan ünlü tasarımcı İnci Mutlu ve ekibi Beril Tokcan ile İlknur Alparslan'ın Selpak için tasarladığı yeni kutular, yaratıcı desenleri ile göz kamaştırıyor.

Heyecan katacaklar
Habitat'ın 2007 Yılbaşı Koleksiyonu, yeni yıla girmenin verdiği coşkuyu hissettiren geniş ürün yelpazesiyle her zevke hitap ediyor. Koleksiyon; akrilik ve lakeden yapılmış yılbaşı ağaçları, süslemeler, yılbaşı gecesini unutulmaz kılacak sofra takımları, kokularıyla eve romantizm havası katacak mumlar ve yatak odalarını yeni yıl heyecanıyla kuşatacak nevresim takımları gibi birçok ürün seçeneği sunuyor.
Haberin fotoğrafları