kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sahiplerinin şöhreti onlara da yaramış

Onlar Hollywood'un en ünlü köpekleri... Şöhretli sahipleri nedeniyle magazin dergilerinde boy gösteren bu sevimli köpekler, en az sahipleri kadar tanınıyor. İşte en şöhretli köpekler..
Köpeği kaybolunca her yere ilan astı
Çirkin Betty dizisinin yıldızı Vanessa Williams, geçtiğimiz yaz 1 yaşındaki köpeği Enzo kaybolduğunda oturduğu bölgedeki her yere ilan astı. Williams, "O yokken hayatımın en zor günlerini yaşadım, boş yatağına baktıkça çok ağladım" diyor.

Köpeklerine 30 milyon dolar bıraktı
Amerika'nın ünlü televizyoncularından Oprah Winfrey, geçtiğimiz haftalarda köpekleri Sophie ve Solomon'a bıraktığı 30 milyon dolarlık vasiyetle dikkat çekmişti. Her iki köpeğini de evladı gibi gördüğünü belirten ünlü televizyoncu, "Sophie ve Solomon bir sanat şaheseri gibi. Her ikisinin yüz ifadesi de eşsiz" diye konuşuyor.

Hayden ile birlikte kapak oldu
'Heroes' dizisinin yıldızı Hayden Panettiere, Madison'ı yanından hiç ayırmıyor. Madison'ın kendisini koruduğunu ve her sese hemen havladığını belirten Panettiere, "Beni çok kıskanıyor. Bugüne kadar hiçbir sevgilimle anlaşamadı" diyor. Panettiere, geçtiğimiz haftalarda Madison'la birlikte Animal Fair dergisine kapak oldu.

Sandler'in köpeği bir televizyon starı
Ünlü aktör Adam Sandler'ın köpeği Matzo Ball, geçtiğimiz aylarda David Letterman'ın talkshow programına katılmıştı. Köpeğinin çok akıllı olduğunu belirten Sandler, "Matzo Ball'un en iyi arkadaşı, 18 aylık kızım Sadie" şeklinde konuşuyor.

Sahneye bile çıktı
Jessica Simpson'ın köpeği Daisy, sahibi gibi sahneye alışkın. Simpson'a 24'üncü yaş gününde, eski eşi Nick Lachey tarafından bir konserde hediye edilen Daisy, o günden beri meşhur. Daisy, 'Good Morning America' adlı televizyon programına bile çıkmıştı.

Köpeği hayatını kurtardı
Ünlü aktris Drew Barrymore, 2001 yılında evinde çıkan yangından, köpeği Flossie sayesinde kurtulduğunu söylüyor. Çıkan dumanı fark etmeyen ancak Flossie'nin havlamasıyla uyanan Barrymore ve o dönemdeki sevgilisi Tom Green, Flossie sayesinde ölümün eşiğinden döndü.
Haberin fotoğrafları