kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ünlülerin yeni yıl dilekleri

Gelen yeni yıl herkes için umut demektir. Geleneksel olarak yeni yılda, Noel Baba'dan dilekler sıralanır. Hülya dergisi de ünlülere 2008 için Noel Baba'dan dileklerini sordu. Harun Kolçak bol kışlık giyecek dilerken, Tardu Flordun ünlü manken Adriana Lima'yı istedi..
TARDU FLORDUN
Bir gece için Adriana Lima'yı istiyorum

"Sevgili Noel Baba... Bu yıl benim kapımı çalacaksan eğer senden bir geceliğine Brezilyalı manken Adriana Lima'yı istiyorum. Kendisini çok beğeniyorum ve onunla birlikte olmak için de yardımını istiyorum... Ayrıca, sanat adına baskıların olmadığı, sanatçıların daha rahat üretebileceği bir ülkede yaşamak istiyorum. Umarım tüm bu dileklerim gerçekleşir. Özellikle de Adriana ile ilgili olan kısmı..."

SEZİN AKBAŞOĞULLARI
Başıboş hayvanlara barınak istiyorum
"Noel Baba bu yıl dileklerimi gerçekleştireceksen eğer, senden sokakta yaşayan başıboş hayvanlar için güzel bir barınak istiyorum. Kendim için de reyting ve benzeri ticari kaygıların olmadığı, sadece sanatla uğraşabileceğim bir kariyer tek dileğim..."

BENNU YILDIRIMLAR
Tüm insanlık için dileklerim olacak

"Ben bu yıl Noel Baba'dan sadece kendim için değil tüm insanlık için bir şeyler isteyeceğim. Türkiye'nin beş yıllık kalkınma planında sadece ülkemizin insanlarının yararına olacağı özel bir paket program istiyorum kendisinden. Herkes iyi olursa ben de iyi olacağım için Noel Baba'dan bu isteğimi gerçekleştirmesini istiyorum. Umarım dileklerim olur."

ALP KIRŞAN
Noel Baba'nın içip kafa bulmasını istiyorum

"Yeni yılda Noel Baba kapımı çalınca onu içeri buyur edip, iki tek atmayı teklif edeceğim kendisine. İyice sarhoş olmasını sağladıktan sonra da arabalara olan düşkünlüğümü göz önüne alırsak, arabasını birkaç tur atmak için çalacağım. Bence oldukça eğlenceli olabilir. O yüzden de bu yıl kendisinden istediğim, kafayı bulana kadar içmesi..."

YELİZ
İsteğim, bugünleri aratmayacak bir hayat

"Noel Baba'dan yaşamla ilgili dileklerim olacak. 2007 benim için adeta yeniden doğuş yılı oldu. Her alanda özlediğim ve aradığım mutluluk ve huzura kavuştum. O yüzden Noel Baba'dan bu yıl, bugünleri aratmayacak bir hayat istiyorum."

HARUN KOLÇAK
Bol bol kışlık giyecek...

"Kışın gelmesi bende hem sevinç hem de hüzne yol açar. Seviniyorum çünkü her yağan yağmur küresel ısınma tehdidi altında olan dünyamız için oldukça sevindirici. Üzülüyorum, çünkü sokakta kalan evsiz insanları düşünüyorum, nerede yatarlar, nasıl ısınırlar... O yüzden bu yıl Noel Baba'dan sokaktaki kimsesizleri ısıtacak bol bol kışlık giyecek istiyorum."

LEVENT ÜZÜMCÜ
Kendim için değil ülkem için istiyorum

"Aslında Noel Baba'dan kendim için hiçbir şey istemiyorum, çünkü özlemini kurabileceğim her şeye sahibim. İyi projelerde yer alıyorum, sağlıklıyım, çocuklarım ve eşimle çok mutluyum, daha ne isterim... Ancak şu günlerde ülkemizin huzura ve barışa ihtiyacı var. Ben de bir tek, ülkem için huzur ve barış diliyorum."

GÖKÇE BAHADIR
Müzikalde oynamak istiyorum

"Sevgili Noel Baba... Bu yıl benim kapımı çalacaksan eğer, senden en çok ihtiyacımız olan şeyi; huzur ve sevgi dolu bir ortamda yaşamayı diliyorum, herkes ama herkes için... Kendim içinse tek dileğim olacak... Hayalini kurduğum iyi bir müzikalde oynayıp, alkış sesleri içinde seyirciye selam vermek."
Haberin fotoğrafları