kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘Çıngıraklı Top’ ekibi, İlhan Mansız’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Teknik direktör oldu oyunculuğa ısındı!

Öner ÖNGÜN
Sakatlıkları nedeniyle futbolu bırakan İlhan Mansız, 'Çıngıraklı Top' adlı sinema filmi için teknik direktör oldu. "Oyunculuğa ısındım" diyen Mansız, görme özürlü futbolculara top peşinde koşmayı öğretti..
Eski futbolcu İlhan Mansız'ın 'konuk oyuncu' olarak yer aldığı 'Çıngıraklı Top' filminin çekimleri, önceki akşam Ortaköy'de yapıldı. Görme özürlülerden oluşan bir futbol takımının Atina'daki olimpiyatlara gitme mücadelesini anlatan filmde; İlhan Mansız teknik direktör rolünü üstlendi. Ocak ayının son haftasında gösterime girecek Kültür Bakanlığı destekli 'Çıngıraklı Top' filminin; ilk sinema projesi olduğunu belirten İlhan Mansız, "Oyunculuğa ısındım ama daha öğreneceğim çok şey var" dedi.

SALDIRI OLAYI BENİ ÜZDÜ
Mansız, yaklaşık üç hafta önce filmin Beşiktaş'taki çekimlerinde yaşanan saldırı olayıyla ilgili de şunları söyledi: "Bu olaylar beni çok üzdü. Ben de Beşiktaş'ta futbol oynadım ancak gerçek Beşiktaşlılar'ın bu şekilde davranacağını düşünmüyorum." İlhan Mansız'ın bu sözlerle kınadığı olayda; "Çarşı her şeye karşı" diye bağıran, bıçaklı 20 kişi, set çalışanlarına saldırıp, 4 kişiyi yaralamıştı.

EMRE KINAY DA ROL ALIYOR

Egemen Ertürk'ün yönettiği 'Çıngıraklı Top'ta; İlyas Salman, Burak Önal, İpek Özkök, Zihni Göktay, Erkan Taşdöven, Soydan Soydaş, Şahin Çelik, Osman Tanburacı rol alıyor. Emre Kınay'ın konuk oyuncu olarak yer aldığı filmde; sosyetenin gözde simalarından Nursen Gündüz'ün damadı Tolga Işık da oynuyor.