kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İlk randevunun iyi geçmesi için 10 altın kural!

Erkeklerin yüzde 86'sı, buluştuğu kadını sıkma konusunda endişe ediyor. İlk randevunun iyi geçmesi için de bu 10 altın kural işleri kolaylaştırıyor.

1
İlk olarak asla ve asla eski sevgilinizle neler yaptığınızı anlatmayın. Gittiğiniz mekan eski sevgilinizle en sık gittiğiniz bir yer olsa bile...

2 'İlk buluşmada seks yok!' kuralını hatırlayın ama çok spor bir iç çamaşırı da giymeyin. Her şekilde kendinizi seksi hissetmek buluşmanın güven içinde geçmesini sağlar.

3 "Harika görünüyorsun" iltifatına "Bir de beni sabahları görmelisin" diye cevap vermeyin. Akla çok fazla çağrışım getirir!

4 Görünüşünüze önem gösterin ama buluşmanızdan önceki saatler süren güzellik bakımlarından ve alışveriş gezilerinden bahsetmeyin!

GİZEMLİ HAVANIZI KORUYUN
5 Sinemaya gidiyorsanız filme birlikte karar verin. Böylelikle ne siz ne de o hayal kırıklığına uğrar!

6 Gizemli havanızı koruyun. Hiç neden yokken ağlayabileceğinizi ya da unutamadığınız çocukluk aşkınızı bilmesine gerek yok.

7 Birbirinize yakıştığınızı kanıtlamak için yalan söylemeyin. "Ben de kayak kayıyorum!" yalanınız ileride kesinlikle ortaya çıkar.

8 Biraz rahat olun. Ajandanıza onun doğum günü, annesinin 55. yaşgünü ve yıldönümünüz gibi tarihleri eklemek erkeği sıkabilir.

9 Onu kahve içmeye davet edip daha sonra da dergilerden kesmiş olduğunuz gelinlik modellerini göstermeye kalkamayın.

10 En yakın arkadaşınızı arayıp gecenizin nasıl geçtiğini anlatmadan önce onun ortamdan iyice uzaklaştığından emin olun. (Cosmopolitan)