kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Cem Yılmaz, Cansu Dere’nin "Kalabalık aile isterim" sözüne şu yorumu yaptı: Çocuğun bir tek yapılması zevkli!

Para için iş yapmam işim para etsin isterim

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
'Arı Filmi'nin kahramanı 'Sevimli Arı Barry'yi seslendiren Cem Yılmaz: Kiminle rekabet halindeyim bilmiyorum. Rekabet için aynı kulvarda yarışmak gerek. Benim işimi yapan başkası yok!..
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, oyunculuk ve yönetmenliğin ardından seslendirme sanatçılığına da el attı. 14 Aralık'ta gösterime girecek 'Arı Filmi'nin (Bee Movie) İstinye Park'taki galasına katılan Yılmaz, "Seslendirme uzun zamandır yapmak istediğim bir işti" dedi. 'Arı Filmi'nin galasında, Cem Yılmaz'ın sevgilisi Cansu Dere de vardı.

85 DAKİKA BEN KONUŞTUM

Daha önce teklif gelmediği için seslendirme yapmadığını belirten ünlü komedyen, bu projeden aldığı ücreti açıklamadı. "Arı Barry ile kendimi çok özdeşleştirdim. Film 90 dakika ve 85 dakikasında ben konuşuyorum" diyen Yılmaz, "Maddiyat benim için beşinci planda. Bu işten güzel para aldım ama ben para için birşey yapmam; yaptığım işin para etmesini isterim" şeklinde konuştu. Cem Yılmaz; daha önce meslektaşları Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk'ün de seslendirme yaptığının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

ONLARLA KARŞILAŞTIRMAYIN

"Onlar da başarılı işler çıkarttılar. Tebrik ediyorum ama beni onlarla karşılaştırmayın, kimseyle rekabetim yok. Rekabetle ilgilenmiyorum. Yaptığım işlerle kiminle rekabet halindeyim bilmiyorum. Benim yaptığım işi yapan biri yok. Rekabet olabilmesi için aynı kulvarda yarıştığın rakip gerekir. Komedyenler arası uzun atlama yarışması yapılırsa ancak o zaman bir kıyaslama yapabilirsiniz. 'Cem şöyle yaptı, diğeri böyleydi' diyebilirsiniz..."
Haberin fotoğrafları