kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Manken kavgalarını izlerken eğleniyorum

Eski manken yeni oyuncu İpek Tanrıyar, "Magazin programlarını kafamı boşaltmak için izliyorum. Manken kavgalarına gülüyorum" dedi..
Yaklaşık 5 ay önce Tunç Nazikoğlu ile evlenen İpek Tanrıyar, manken arkadaşlarının girdiği polemikleri, gülerek izlediğini açıkladı. Geçen hafta bir alışveriş merkezinin sohbet toplantısına konuk olan Tanrıyar, magazinel olaylarla ilgili şunları söyledi:

Kafamı yormuyorum
"Evde akşamları önüme koca bir kase çekirdek alıyorum ve magazin programlarını seyrediyorum. Eğlenerek o tartışmaları izliyorum. Asla onlara kafamı yormam. Televizyonu kapattıktan sonra da boş bir duvara bakmışım gibi aklımda hiçbir şey olmuyor. İzlediklerim bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor. Bunu herkese tavsiye ediyorum."

Yemek hazır olurdu
Evlendikten sonra hayatında çok büyük değişimler yaşadığını belirten İpek Tanrıyar, "Aileminkıymetini evlenince anladım" dedi ve ekledi: "Önceden evime geldiğimde yemek hazır olurdu. Ama şimdi her şeyi düşünmek zorundayım. Başınızda 'beyaz gömleğimi niye ütülemedin?' diyen bir koca var. Halbuki bekarken her şey dolabımda ütülü olurdu!"