kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Çocuklar, interneti ebeveynlerinin gözetiminde kullanmalı.

En çok tıklanan güvenli çocuk siteleri

* www.biltek.tubitak.gov.tr/cocuk: TÜBİTAK tarafından çıkarılan Bilim Çocuk dergisinin sitesinde, bilim-teknik haberleri, etkinlikler, çocukların ve gençlerin ilgisini çekecek yazı ve resimler yer alıyor.

* www.superkahramanlar.com: Spiderman, Batman, Sünger Bob, Winx, Hulk gibi kahramanlara meraklı çocukların yoğun ilgi gösterdikleri bu sitede, resimlerden duvar kâğıtlarına, süper kahramanlar sözlüğünden oyunlara kadar pek çok eğlenceli içerik bulmak mümkün.

* www.afacancocuk.com: Okul öncesi ve ilköğretim çocuklarına yönelik çeşitli bilgilerin yer aldığı bir kaynak olan bu sitede, üyeler için daha geniş imkânlar sunuluyor.

* www.sizinkiler.com: Gazeteden ve televizyondan takip ettiğimiz Salih Memecan'ın yarattığı Sizinkiler kahramanlarının yer aldığı site özellikle eğlenceli tasarımıyla dikkat çekiyor.

* www.kulturcocuk.gov.tr: Kültür Bakanlığı tarafından hazırlanan sitede hem eğlenmek hem de genel kültür konularında bilgiler edinmek mümkün.

* www.cocukca.com: Sitede çocuklara yönelik masallar, öyküler, eğlendirici ve bilgilendirici oyunlar, e-kartlar, bilim köşesi ve ayrıca aileler, eğitimciler için de bilgiler yer alıyor.

* www.nationalgeographic.com.tr/ ngkids: National Geographic Kids dergisinin tanıtıldığı sitede, çocukların ilgisini çekebilecek şaşırtıcı hayvanlar, konuşan fotoğraf, oyunlar gibi bölümler de var.