kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Koleksiyonundaki takılarla poz veren Trump, Hollywood yıldızlarını andırıyor.

Pırlantaların yeni kraliçesi

Amerikalı emlak kralı Donald Trump'ın seksi kızı Ivanka Trump, yeni mücevher koleksiyonunu görücüye çıkardı ve kendi yaptığı takıların modelliğini de üstlendi.....
Eğer annenizin adı Ivana, babanızınki Donald Trump ise pırlanta kolye ve bilezik alışverişi yapmak sizin için çizgi film izlemek ya da Barbie'nizle oynamak gibidir. Hele anneniz ancak sekiz haneli bir banka hesabıyla satın alınabilecek kadar özel mücevherler taşıyorsa, mücevherlere ilginiz kaçınılmazdır. 25 yaşında ve 1.82 boyuyla göz alıcı bir kadın olan Ivanka Trump da milyonlarca dolar değerindeki takı mağazasını, New York Madison Avenue'de kendi adıyla açtı. Harper's Bazaar dergisine konuşan Trump, zamane gençliğinin aksine, son derece ciddi ve sorumluluk sahibi. 2005 yılında Trump Organizasyonu'na dahil olduğundan beri babasıyla birlikte zaman geçiriyor ve ondan çok şey öğreniyor. Aynı zamanda şirketlerinin gayrimenkul geliştirme ve edinimler bölümünün başkanı da olan güzel Trump, abisi Don Jr. ve erkek kardeşi Eric ile birlikte çalışıyor.

İHTİŞAMLI TAKILAR
Ivanka Trump şu sıralar; genellikle işi gereği bahsettiği şantiyeler yerine, kendi tasarladığı zarif takılardan söz etmeyi tercih ediyor. Trump, "Bu koleksiyonun tamamı eski Hollywood ihtişamını yeniden canlandırıyor. Kesinlikle en iri ve en kaliteli taşları kullanıyoruz," diyor. Koleksiyonda oniks, agat ve kristalden yüzükler, kolyeler de var. Yani buradan bir şey almak için evi ipotek ettirmeye gerek yok! Trump'ın mağazasının diğer şubeleri ise yakında Las Vegas, Los Angeles ve Japonya'da açılacak.

ANNESİ ŞİKÂYETÇİ
Yakın zamana kadar çoğu mücevherinin annesinden 'aşırılmış' olduğunu söyleyen Trump, annesinin bazen çalındığını düşündüğü mücevherlerini onun paparazziler tarafından çekilmiş fotoğraflarında görüp çok kızdığını anlatıyor gülerek... Ivanka, anne ve babasından farklı olarak, biraz daha geleneksel bir ebeveyn olacağını söylüyor. Annesi ve babasının kendisiyle hiç Central Park'ta yürüyüş yapmamış olmasından yakınıyor.

YENİ SEVGİLİSİ ÇALIŞKAN
Ivanka Trump'ın, sosyetik film prodüktörü Bingo Gubelmann'la üç buçuk yıllık birlikteliğinden sonra, bisikletçi Lance Armstrong ve oyuncu Topher Grace'le çıktığı dedikoduları yayılmıştı. Bugünlerde ise New Jersey'li bir gayrimenkul devinin oğlu olan Jared Kushner'la görüşüyor. "Özel hayatınızın medya tarafından dürbünle izleniyor olması zor bir durum. Diyelim ki yeni tanıştığınız biriyle henüz ikinci kez buluşuyorsanız ve eliniz yanlışlıkla onun sırtına değiyorsa, bu bile hemen yazılıyor. Çok utanç verici!" diyor. Tabii Ivanka'nın sabah ofise gittiğinde, babasının bir haftalık magazin dergisinde resmini görüp, geçen cumartesi akşamı kiminle öpüştüğünü sorması da oldukça tuhaf. Geçen yıl Donald Trump, The View programında eğer Ivanka'nın babası olmasa belki onunla çıkabileceğini söylemiş. "Sanırım anne-babanız tarafından sık sık utandırılmak insani bir durum," diyor Ivanka gülümseyerek. Konu biriyle çıkmaya gelince; genel olarak bir şeyleri başarmış olan, onun konumunda biriyle olmaktan rahatsızlık duymayan erkekleri çekici bulduğunu söylüyor: "Jared, hukuk ve işletme eğitimini, 666 Fifth Avenue ve The New York Observer'ı satın alırken tamamlamış," diyor gururla. "Çıktığım birinin akşam 22.00'da hâlâ ofiste olmasını seksi buluyorum."
Haberin fotoğrafları