kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sadettin Saran kızı adına okul yaptırdı

MEHMET ÇALIŞKAN
İşadamı Sadettin Saran, annesi ve babasından sonra kızı Lal adına da bir okul yaptırdı. 'Lal Saran Anaokulu'nu hizmete açan Saran, "Hedefim 10 okul" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sadettin Saran kızı adına okul yaptırdı
Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, babası Özbek Saran ile annesi Geraldine Saran adına Kırıkkale'de yaptırdığı okullara bir yenisini ekledi. Saran, 9 yaşındaki kızı Lal adına Kırıkkale'de bir anaokulu yaptırdı.

Destek vermeliyiz
Yeni Mahalle semtindeki okulun açılış töreninde bir konuşma yapan ünlü işadamı "Türkiye genç bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli değerlendirmek için eğitime büyük katkı verilmesi gerekiyor" dedi. Saran, eğitim sorununu çözmek için işadamları ve bireylerin destek vermesi gerektiğini de vurgulayarak şunları söyledi:

Lal duygulandı
"Dilerim, ailemin adına yaptırdığım bütün okullarda eğitim gören çocuklar bir gün faydalı birer vatandaş olur. Ben de sözümde durarak 7 okul daha yaptırıp, toplamda 10 okula ulaşacağım. 9 yaşındaki kızım Lal, akranlarının yeni bir okula sahip olduğunu görerek çok duygulandı. Bu da hayırlı bir iş yaptığımızı bir kez daha görmemize neden oldu." Anaokulundaki minik öğrencilerle tek tek ilgilenen Sadettin Saran, okulda gördüğü eksikliklerin giderilmesi için yetkililere talimat verdi.
Haberin fotoğrafları