kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
E.K. tecavüzle suçlanıyor.

Tecavüz mağduru kız doğumu köpek kulübesinde yaptı

Fatih ŞENDİL İZMİR SABAH
İzmir'de tecavüz sonucu hamile kalan 15 yaşındaki kız çocuğu gizlice bir köpek kulübesinde doğum yaptı. Bebeğini sokağa bırakan kıza 47 yaşındaki bir adamın tecavüz ettiği ileri sürüldü..
İzmir'de tecavüze uğrayıp, hamile kaldığı iddia edilen ve durumunu çevresinden gizleyen 15 yaşındaki O.E., evlerinin yakınında bulunan bir köpek kulübesinde doğum yaptıktan sonra bebeğini sokağa terk etti. Küçük kıza tecavüz ettiği öne sürülen ve O.E.'nin annesinin evlerine temizliğe gittiği E.K. (47) gözaltına alındı. E.K. tecavüz iddiasını kabul etmedi. Karşıyaka ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre O.E. önceki gün doğum yapacağını anlayınca, evlerinin yakınında bulunan bir bahçedeki köpek kulübesine giderek gizlice bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

BEBEĞİNİ TERK ETTİ
O.E., doğumun ardından bebeğini alıp sokağa bıraktı. Ağlama sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen bölgedeki devriye ekipleri, sokakta terk edilmiş bir erkek bebek buldu. Çevrede araştırma yapan ekipler, kan izlerinden bebeğin dünyaya geldiği kulübeyi ve O.E.'nin evini buldu. Polis, 15 yaşındaki küçük anneyi alarak hemen Konak Kadın Doğum Hastanesi'ne götürdü. O.E.'nin evlere temizliğe giden annesinin, bir birahanede çalışan E. K.'nin evine de temizliğe gittiğini, E.K. ile de bu yolla tanıştıklarını söylediği öğrenildi. E. K.'nin, annesini bırakmak bahanesiyle birkaç kez evlerine geldiğini, daha sonra da annesi temizlikteyken bu kez de misafir olarak gelmeye başladığını öne süren O.E. yalnız oldukları bir gün de tecavüz ettiğini söyledi.

'İKTİDARSIZIM'
Tecavüze uğradıktan sonra bunalıma girdiğini ve E.K.'nin tehditleri nedeniyle yaşadıklarını kimseye anlatamadığını iddia eden O.E., bir süre sonra karnının büyümeye başlayınca kilo aldığını söyleyip bol elbiseler giyerek hamileliğini sakladığını anlattı. Evli olduğu öğrenilen E.K.'nin 2004'te kaza geçirdiğini ve bu kaza nedeniyle iktidarsız kaldığını söylediği de öne sürüldü. O.E., hastanede tedavi altına alınırken, bebek ise Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.