kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Rice'ın erkek aşklarıyla ilgili sadece iki isim geçiyor. Biri okul yıllarından tanıdığı futbolcu John Dubenetzky. Diğeri de üniversite yıllarında tanıştığı İran'ın Kazvin kentinden biri. Rice'ın yüz bulamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşadığı belirtiliyor. Ancak bunların lezbiyen imajını silmek için söylendiği iddiası da var.

'Lezbiyen Rice kadın sevgilisiyle birlikte yaşıyor'

ABD'de ilk kez bir dergi, bekâr Dışişleri Bakanı'nın cinsel hayatını kapak yaptı. Belgesel yapımcısı Randy Bean'le yıllardır aynı evi paylaştığını yazdı..
Natıonal Inquirer çok konuşulacak bir kapağa imza attı. "Kim eşcinsel, kim değil" başlığı altında hazırlanan haberde, ülkenin ünlüleri arasında kimlerin eşcinsel olduğunu ele aldı. Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'a (53) da kapakta yer verdi. Rice için, "Belgesel filmci Randy Bean ile aynı evi paylaşıyor" diye yazdı. Bekâr Bakan Rice'ın, 1998'de Bean ile ortak bir ev satın aldığına dikkat çekti.

'PRENS CHARLES BİSEKSÜEL'
Dergi, "1990'larda Stanford Üniversitesi'nde tanıştığı bir eşcinsel arkadaşı, Bean'in ev almasına yardımcı oldu. Sonra o kişi hissesini Rice'a sattı. Rice ve Bean de beraber oturacakları evi yenilemek için ortak kredi aldı" ifadesini kullandı. ABC ve NBC televizyonlarında bir dönem çalışan Bean'in, siyaset bilimi dalında yüksek lisansı var. Rice'ın lezbiyen olduğu ile ilgili iddialar ilk kez dile getirilmiyor. Geçen eylülde çıkan "The Confidante: Condoleezza Rice and the Creation of the Bush Legacy" adlı kitabın yazarı, "Bu kadınla ilgili lezbiyen dedikoduları hep yapıldı" dedi. Dergi, İngiltere Prensi Charles için "biseksüel" diye yazdı. Ancak adı son haftalarda danışmanı Huma Abidin'le anılan Demokrat başkan aday adayı Senatör Hillary Clinton'a yer vermemesi dikkat çekti.
Haberin fotoğrafları