kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Çanta' şarkısı için sahte dolar bastırdı

İlker GEZİCİ
Ünlü şarkıcı Pınar Aylin, 'Çanta' adlı şarkısına Nişantaşı sokaklarında klip çekti. Hayattaki sahteliklere dikkat çekmek için de sahte dolar bastırttı!..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Çanta' şarkısı için sahte dolar bastırdı
Şarkıcı Pınar Aylin, yeni albümü 'Aslolan Ben'i önümüzdeki hafta piyasaya çıkaracak. Önceki gün çıkış şarkısı 'Çanta'ya Nişantaşı sokaklarında klip çeken Aylin, neşeli ve heyecanlı tavırlarıyla sempati topladı.

FİKİR ANNESİNDEN ÇIKTI
'Çanta' adlı parçada, 'hayatta her şey gibi aşklar da sahte' mesajı vermek istediğini belirten şarkıcı, klibinde üzerinde kendi resminin olduğu sahte bir para kullanacaklarını da söyledi. Aylin klibin hikayesini şöyle anlattı: "Çanta, aslında bir sembol. O kadar sahte olan şey var ki hayatımızda. Bırakın somut şeyleri, insanların ilişkileri bile sahte. Baktığınız zaman domatesler bile sahte. O yüzden klipte buna dikkat çekmek istedik ve üzerinde benim resmim olan 55 dolar bastırdık. Bu fikir annemden çıktı."

DİNLEYEN ANLAYACAK
Çekim öncesi gazetecilerle sohbet eden Pınar Aylin, geçtiğimiz günlerde söylediği "Her şeyiyle adam gibi adam istiyorum. Benim dengim 40 yaş grubudur. O yüzden artık ikinci elleri bekleyeceğiz" sözlerine; "Şarkılarımı dinleyenler ne demek istediğimi daha iyi anlayacak" diye açıklık getirdi. Mert Tokatlıoğlu'yla boşanma davası süren ünlü şarkıcı, eşine hitaben "Ben olsam erkek diye dolaşmaya utanırdım" şeklinde çıkan haberleri de şöyle yalanladı: "Ben öyle bir şey söylemedim. Bu sözler söz ve müziği bana ait olan 'Aslolan Aşk' adlı şarkımın sözleridir!"
Haberin fotoğrafları