kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Torununun cansız bedenini sevebildi

Recep AKTEPE ISPARTA/SABAH
Kazada yaşamını yitiren 1.5 aylık Ceren bebek, annesi ve anneannesi ile yan yana gömüldü. İlk kez göreceği torununun cesediyle karşılaşan babaanne ise ancak musalla taşındaki cansız bedeni sevdi..
Isparta'daki uçak kazasında anneannesi Ayşe Şentürk, annesi Melike Ceylan ile birlikte yaşamını yitiren 1.5 aylık Ceren bebek, Sütçüler ilçesinde düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Annesinin kucağında ölüme giden Ceren bebek, annesi Melike Ceylan ve anneannesi Ayşe Şentürk ile yan yana gömüldü. Melike Ceylan, annesi Ayşe Şüntürk, Melike Ceylan'ın 1.5 aylık bebeği Ceren Ceylan'ın cenazeleri, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Hastanesi Morgu'ndan alınarak Sütçüler ilçesine getirildi. Anne, kız ve torun, Seferağa Camisi'nde İlçe Müftüsü Ömer Erdem kıldırdığı cenaze namazından sonra Sütçüler Musalla Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Bülent Ceylan, cenaze töreninde ayakta durmakta zorluk çekti. Kazada eşini, 1.5 aylık kızı ve kayınvalidesini yitiren Bülent Ceylan'ın sakinleştiriciyle ayakta durduğu bildirildi.

OCAĞIMIZA ATEŞ DÜŞTÜ
Kazada eşini, kızını ve torununu kaybeden Hüseyin Şentürk ise, "Ailem bitti. Ne yapacağımı bilemiyorum. Uçağın 3 kez rötar yaptığı, arızalı olduğu söyleniyor. Bu uçağı niye uçurdular?" diye konuştu. Şentürk, damadı polis memuru Bülent Ceylan'ın, Ceren'in doğumunda 10 gün izin alarak, İstanbul'a gidip, bebeğini ve doğum yapan eşini görebildiğini, Eğirdir'e döndükten sonra bebeğini bir daha görme fırsatı bulamadığını anlattı. Bülent Ceylan'ın Burdur'da yaşayan babası Ali ve annesi Rukiye Ceylan da cenazede gözyaşı döktüler. Ali ve Rukiye Ceylan, torunlarını göremeden kaybettiklerini belirttiler.
Haberin fotoğrafları