kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Güzel gülüşün sırrı Laminat yöntemi

Dişlerinin çarpıklığı, rengi ya da bakımsızlığı yüzünden hayata gülümseyerek bakamayanların imdadına, 'Laminat Veneer' yöntemi yetişiyor. 3 seansta elde edebileceğiniz laminat kaplama dişler, son derece doğal görünüyor..
Doğuştan çarpık, kırık, renk değiştirmiş veya ayrık olan dişlerinizi 'Laminat Veneer' yöntemiyle yenileyebilirsiniz. Diş Hekimi Altuğ Serçe, son günlerde büyük ilgi gören laminat kaplama yöntemi hakkında şunları söyledi: "Porselenden imal edilen bu kaplamalar ince, yarı geçirgen tabakalardır. Mevcut diş üzerine mükemmel bir uyum ve hassasiyetle hazırlanıp yerleştirilirler. Dişin ön yüzü ile kaplamanın iç yüzü özel bir yapıştırıcı maddeyle yapıştırılır. Bu yöntem sayesinde kişi yepyeni bir görünüşe ve mutlu bir gülüşe kavuşuyor." Laminatların iyi bir ağız bakımıyla yıllarca sorunsuz olarak kullanılabileceğini anlatan Serçe, lekelenme ve aşınmaya karşı da oldukça dirençli olduklarını dile getirdi. Laminat kaplamaların dişlerdeki renk değişikliklerinin giderilmesinde de oldukça etkili sonuçlar verdiğini ifade eden Serçe, sözlerini şöyle sürdürdü:

BOZUKLUKLAR GİDECEK
"Bu yöntem, özellikle renklenmelerde, bleaching gibi diş beyazlatma metotlarından sonuç alınamadığı durumlarda, renk bozukluklarında ve flor lekelerinde uygulanabilir. Bunun yanı sıra, ayrık dişleri bitiştirmede, kırık veya aşınmış dişlerin restorasyonunda, rengi ve yapısı bozulmuş eski dolguların düzeltilmesinde, çarpık ve eğri dişlerin düzeltilmesinde de mükemmele yakın kozmetik bir alternatif olabilir."