kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aşık olacağım erkeğin güçlü bir kişiliği olmalı

* Gelecekle ilgili planlarınızın içinde evlilik var mı?
İnşallah olur. Aileyi önemseyen bir insanım, aile kurmak çok isterim. Ama önce iş, iş, iş! Her şeyden önce iş geliyor benim için.

* 'Doğru insanı buldum' demeniz için, o erkekte ne gibi özellikler bulunması gerekiyor?
Bunun cevabını ben de bilsem çok iyi olacak! Espri yaptığımı da yazın tabii! Olumlu düşünen, pozitif enerjiye sahip, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendine ait bir hayatı olan, hayatı ve paylaşmayı seven biri olmalı. Güçlü bir kişiliği olmalı. Ve tabii insanlık; önce insan olması önemli benim için. Kısacası 'gentleman' olsun!

* Erkek arkadaşlarınızda bu özelliklere yaklaşan oldu mu?
Oldu tabii. Olmadı dersem yanlış olur.

* "Oldu" deyip bizi merakta bırakmayın ama. Olmayan neydi o zaman?
"Madem öyle, neden ayrıldın sevgilinden?" gibi bir soru oldu bu. O kadar basit değil ki. İlişkilerine saygı duyan bir insanım; 'Şu oldu, bu oldu' diye anlatamam. Kısaca şöyle diyelim; demek ki özellikler ne olursa olsun uyum yakalamak kolay değil. Ama sadece bu da bir neden değil. 'Uymadılar, ayrıldılar' diye konuşulsun istemiyorum. En iyisi ben bu soruya cevap vermeyeyim, olmaz mı?

* Peki fazla zorlamayalım. Aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız?
Aşık olunca sürekli onu düşünürüm. Aradığında heyecanlanırım. Hep onunla vakit geçirmek isterim. Ama iştahım kesilmez; tam tersine daha bile çok yerim.

* Hayatınızda biri olduğunda hem gizlemiyorsunuz hem de magazin dünyasının diline düşmemeyi başarıyorsunuz...
Bir ilişki yaşıyorsam saklama gereği duymam. Eğer ilişkimden eminsem, ciddiysek kaçmama gerek yok. Bunun yanı sıra rahat edemeyeceğimiz, bol paparazzili yerlerde bulunmayı tercih etmiyoruz. Kolay bir denge aslında.