kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

2.6 milyon YTL tazminattan yırttı!

'Bakır Kraliçesi' Sema Aktaş'ın oğlu Ali Ramazanoğlu, boşanmak için 2.6 milyon YTL isteyen eşi Tuğçe Tan'dan, beş kuruş vermeden boşanmayı başardı. Üstelik 5 bin YTL tazminat bile aldı.
İşadamı Ali Ramazanoğlu ile Tuğçe Tan, iki yıllık flört döneminin ardından 2004 yazında görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak çift, Sarıyer'deki evlerinde sadece 9.5 ay birlikte oturabilmişti. İzmirli gelin, 'Bakır Kraliçesi' lakaplı kayınvalidesi Sema Aktaş'ın, tatil dönüşü kendisini eve almadığını iddia ederek boşanma davası açmış, 'ana kuzusu' olmakla suçladığı eşinden 2.6 milyon YTL tazminat istemişti. Tuğçe Hanım, eşinin sürekli alkol aldığını iddia edip, başucunda silah bulundurduğunu da öne sürmüştü. Ali Bey de bu iddialar üzerine eşini 'lezbiyenlik'le suçlamıştı. Sosyetenin de yakından takip ettiği bu boşanma davası karşılıklı suçlamalarla neredeyse iki yıl sürdü.

ANA-OĞUL BAYRAM ETTİ
İki yıldır eşinden boşanmaya çalışan ve kimi yakalasa bir türlü sonlandıramadığı evliliğinden dert yanan Ali Ramazanoğlu, önceki gün özgürlüğüne kavuştu. Sarıyer Adliyesi'nde görülen davada, hakim genç çifti boşadı. İşin ilginç tarafı, hakimin boşanmak için 2.6 milyon YTL isteyen Tuğçe Hanım'a beş kuruş vermeyip, Ali Bey'e 5 bin YTL manevi tazminat ödemeye mahkum etmesi... Yani Ali Bey'in avukatı Ergin Yıldırımakın, gelini tazminat ödemeye mahkum ettirdi. Hakimin boşanmalarına karar vermesiyle Ramazanoğlu Ailesi'nin evinde bayram havası estiği konuşuluyor!!!