kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Annesi hayatına el koydu

Geçen ay rehabilitasyon kliniğinden taburcu olan Lindsay Lohan'ın hayatına annesi el koydu. Dina Lohan, kızını Los Angeles'ın gece hayatından uzak tutmak için New York'ta ev aldı..
Ekim ayında Utah'ta tedavi gördüğü rehabilitasyon kliniğinden çıktığından bu yana arkadaşlarının evinde kalan Lohan'ın imdadına annesi Dina Lohan yetişti. Kliniğe girmeden önce tüm parasını gece kulüplerine ve kaldığı otellere harcayan ünlü yıldız, beş parasız kalınca annesi kızını yalnız bırakamadı.

AİLE FOTOĞRAFLARI VAR
Kızının Los Angeles'taki gece hayatından uzak durmasını isteyen Dina Lohan, ona New York'ta bir apartman dairesi satın aldı. Evin dekorasyonuyla da In Touch dergisinin tasarım uzmanı Doug Wilson ilgilenmeye başladı. Klinik sürecinde yıllardır görüşmediği babasıyla da barışan Lohan'ın evini annesi, aile fotoğraflarıyla süsledi. New York'ta doğmasına rağmen daha önce hiç New York'ta yaşamayan genç aktris Lindsay Lohan, bundan sonra evinin penceresinden hem Empire State Binası'nı hem de Özgürlük Heykeli'ni görebilecek.
Haberin fotoğrafları