kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ressam Günseli Kato, ikinci mağazasını Cannes’da açacağını söylüyor.

Ressam Günseli Kato Çırağan'a dükkan açtı

Çırağan Oteli, ilginç bir sanat projesine evsahipliği yapıyor. Ünlü ressam Günseli Kato'nun takıdan ev eşyasına hazırladığı tüm tasarımları Çırağan Oteli'ndeki bir mağazada biraraya getirildi..
Dünyaca ünlü ressam Günseli Kato, Çırağan Oteli'nde mobilya, tekstil, obje ve takı tasarımlarını sunacağı bir müze-mağaza açtı. Her sezon ürünlerin ve konseptin değişeceği mağazada şu an Kato tarafından tek tek süslenen gözalıcı eşyalar, yurtdışından getirilen ve özel malzemelerle hazırlanan modern takılar, şallar, eşarplar ve sanat objeleri herkesin beğenisine sunuluyor.

HER ŞEY DE İMZASI VAR
Mekandaki masalar, sandalyeler ve konsollar ressamın imzası ile birer eşya olmaktan çıkıp, sanat eseri olarak yeniden yaratılıyor. Çırağan'da, sanatçının tablolarının yanı sıra resimlerinin baskılarını taşıyan tişörtler de satılıyor. Aksesuvarların bile Günseli Kato adıyla şık metal kutularda sunulduğu mağazada her detay, sanatçının zevkini gözler önüne seriyor. Yer: Çırağan Oteli, Çırağan Cad. No.32 Dükkan No. 13 Beşiktaş/ İstanbul
Haberin fotoğrafları