kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İrem'in her isteğini İbrahim yerine getirir

İLİŞKİLİ HABERLER
İrem'in her isteğini İbrahim yerine getirir
* İrem'le bir günün nasıl geçiyor?
İrem esasında biraz daha büyüse daha iyi vakit geçirebileceğimize inanıyorum. Çünkü onun düzenini bozmak istemiyorum. Bozunca sen de biliyorsun, çok etkileniyorlar. İrem'le zaten güne erken başlıyoruz. Eğer İbrahim evdeyse onu uyandırmaya çıkarız, sonrasında kahvaltı yaparız ve İrem'le oynamaya başlarım. Onun rutinlerine göre kendi programımı yapıyorum, uyuyunca spora gidiyorum. Sonra akşamüstü uyanınca parka gideriz, gezeriz. Onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum.

HER ŞEYİ İYİ OLSUN
* İbrahim'le İrem biraraya geldiklerinde ne yaparlar? Baba ve kız olarak çok vakit geçiriyorlar mı?
İrem'le İbrahim çok sakin ve rahat vakit geçiriyorlar. İbrahim onun isteklerine hep evet dediği için İrem bunun farkında ve onunla çok eğleniyor, beraber çok iyi vakit geçiriyorlar.

* İrem'i nasıl bir gelecek bekliyor?
İbrahim'le bunları konuşuyor musunuz?
Anne ve baba olarak öncelikle sağlıklı bir şekilde, her zaman onun yanında olmak istiyoruz. Tabii ki ona elimizden gelen en iyi geleceği sunacağız. Bütün aileler imkanı dahilinde zaten bunu yaparlar. Allah onu iyi insanlarla karşılaştırsın, kötü günler yaşamayalım. Tabii şimdi dizimizin dibinde. İleride her şeyin daha zor olabileceğinin farkındayım. Herkesin evladı için düşündüklerini ben de düşünüyorum.