kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Giderek yaşlanan Brad Pitt’e evliliğin ve düzenli aile hayatının yarayacağı söyleniyor.

Angie evlenmek istiyor!

Son aylarda Brad Pitt'le ilişkisi hakkında yalan haberler çıkan Angelina Jolie, evlenerek bu duruma bir son vermek istiyor. Jolie'ye bu konuda en büyük desteği ise Pitt'in ailesi veriyor..
İki yılı aşkın süredir Brad Pitt'le birlikte olan ancak her fırsatta evlenmeye niyeti olmadığını dile getiren Angelina Jolie, artık evlenmek istiyor! Başından iki evlilik geçen ve bu yüzden evliliğe hiç sıcak bakmayan güzel yıldız, hem kendisi hem de çocukları için Bayan Pitt olmak istiyor. Jolie'nin bu kararına en çok Brad Pitt seviniyor.

YÜZÜK TAKMAK İSTİYOR
Cosmopolitan dergisinin İngiltere'de çıkan sayısına konuşan Pitt, "Artık yüzüğümü parmağıma geçirip, her sabah 'Günaydın karıcığım' demek istiyorum" sözleriyle de bu hislerini kanıtlıyor. Pitt'e yakın kaynaklar ünlü aktörün 17 aylık kızları Shiloh'nun doğumundan bu yana Jolie ile evlenmek istediğini dile getiriyor. Jolie'ye evlilik konusunda en büyük desteği ise Pitt'in annesi Jane ve babası Bill veriyor. Daha fazla çocuk evlat edinmek isteyen Jolie, bekar bir anne olması nedeniyle bu isteğini gerçekleştiremiyor çünkü birçok ülke, bekar annelere evlatlık vermiyor. Güzel yıldız evlenerek bu engeli de aşmak istiyor.
Haberin fotoğrafları