kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Katie Holmes

Dostlukları bitti!

Bir dönem aralarından su sızmayan Katie Holmes ve Victoria Beckham'ın arasına kara kedi girdi! Bir süredir Beckham ile görüşmeyen Holmes, Amerika'ya taşınan Beckhamlar'ın kendilerini kullandığını düşünüyor..
David Beckham'ın Los Angeles Galaxy takımına transfer olmasıyla Amerika'ya taşınan Victoria Beckham, bu süreçte en çok yakın arkadaşı Katie Holmes ile görüşmüştü. Amerika'ya taşınmadan önce sık sık Holmes ile Avrupa gezilerine çıkan Victoria Beckham'a Amerika'ya taşınmasında yine en büyük desteği Holmes vermişti.

BASAMAK GİBİ KULLANDI
Ancak geçtiğimiz yaza kadar aralarından su sızmayan ikili, bir süredir görüşmüyor. Katie Holmes'e yakın kaynaklar, "Katie, Victoria'nın kendilerini bir basamak gibi kullandığını düşünüyor. Amerika'ya ilk taşındıklarında sürekli Katie ve Tom'la görüşen Beckham çifti, bir süredir onları aramıyor" şeklinde konuşuyor. Öte yandan Victoria Beckham'ın da, "Onlar yüzünden bizim de Scientology tarikatına girdiğimiz söyleniyor. Bu dedikodular çocuklarımıza zarar veriyor" dediği iddia ediliyor. Bu söylentilerden rahatsız olan Beckhamlar, ünlü çiftle görüşmüyor.
Haberin fotoğrafları