kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Artık gizlenmiyorlar!

Aylardır Jake Gyllenhaal ile aşk yaşayan ancak her fırsatta bunu inkar eden Reese Witherspoon, sonunda pes etti. Ünlü aktörle geçtiğimiz günlerde Roma'ya giden Oscarlı yıldız, el ele görüntülendi..
Her ikisi de Hollywood'un en başarılı genç oyuncularından sayılan Reese Witherspoon ve Jake Gyllenhaal arasındaki büyük aşk uzun süredir biliniyordu. Geçtiğimiz haftalarda iki çocuğunun babası Ryan Phillippe'den boşanan Oscarlı güzel, artık aşkını gizlemeye gerek duymuyor. Aylar önce, başrolünü paylaştıkları 'Rendition' filminde tanışan ünlü çift, o günden bu yana birlikte olmalarına rağmen ilişkilerini açıklamıyordu. Witherspooon'a yakın kaynaklar, yıldızın bunu bilinçli yaptığını, boşanma sürecinde eski eşiyle sorun yaşamak istemediğini belirtti.

AŞK ŞEHRİ ETKİLEDİ

Geçtiğimiz günlerde yeni filmleri 'Rendition'ı Roma Film Festivali'nde tanıtmak için Roma'ya giden çift, orada aşklarını doyasıya yaşadı. Gyllenhaal ile çok mutlu olduğu görülen Oscarlı yıldızın yakın çevresi "Reese, Jake'i çok komik, zeki ve nazik buluyor" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları