kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Genç ve dinamik görünmek isteyen işadamları, yüzlerini ameliyat ya da botoks yolu ile yeniliyor. Beyler en çok burun, bel bölgesi ve kulak ameliyatı yaptırıyor.

Yöneticilerin estetik rekabeti

GÜNAYDIN SERVİSİ
10.11.2007
Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Erol Kışlaoğlu, 50 yaş grubundaki yöneticilerin daha genç ve dinamik görünmek istediklerini belirterek, "İş dünyasındaki rekabet artık yatırımlarla sınırlı değil. Estetikte de ciddi rekabet söz konusu" dedi.

Burun ilk sırada
Erkeklerin; ameliyatlı veya ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemlerine başvurduklarını vurgulayarak şunları söyledi: "Burun estetiği iş dünyasının gençleri arasında birinci sırada. İkinci sırada saç ekimi, üçüncü sırada ise bel ve meme bölgesinden yağ aldırma ile kepçe kulak ameliyatları geliyor. Göz torbalarının yok edilmesi ile yüz gençleştirme işlemleri de yönetici beylerin talepleri arasında ilk sıralarda yer alıyor." Estetik operasyonlarda, son 5 yılda yüzde 100 artış gözlendiğini anlatan Prof. Erol Kışlaoğlu, Türk kadınlarının ise en çok karın, kalça ve meme bölgelerinden şikayetçi olduğunu söyledi.
Haberin fotoğrafları