kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Citroen Jumpy

'Bunun tavanı yüksekmiş' dedi VIP ticaride Citroen'i beğendi

Özhan TEZEL EKONOMİ
Ticari Araçlar Fuarı İstanbul Valisi Güler'in katılımıyla açıldı. Özellikle VIP ticari araçlardan çok etkilenen Güler, makam aracı olarak beğendiği lüks ticariler için sıkı pazarlık yaptı..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Bunun tavanı yüksekmiş' dedi VIP ticaride Citroen'i beğendi
'Ticari Araçlar ve Aksesuarları Fuarı' İstanbul Valisi Muammer Güler'in katılımıyla açıldı. Açılış törenine katılan Güler; yatağa dönüşen koltuklar, LCD televizyon, DVD ve buzdolabı gibi donanımlara sahip olan VIP hafif ticari araçlara büyük ilgi gösterdi. Fiyatı 55 bin YTL'yi bulan bu araçlardan makam aracı olarak satın almak isteyen Vali Güler, Toyota ve Citroen'in VIP ticarileri için pazarlık yaptı. Güler en çok, "Bunun tavanı daha yüksekmiş" dediği Citroen'in VIP aracını beğendi.

VIP TİCARİLERDE YOK YOK
Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen 'Ticari Araçlar ve Aksesuarları Fuarı' başladı. CNR'de düzenlenen ve 11 Kasım'a kadar devam edecek olan fuarın açılış törenine katılan İstanbul Valisi Muammer Güler ise büyük ilgi gösterdiği VIP ticariler için pazarlık yaparak, fuara damgasını vurdu. Fiyatları 45 ile 55 bin YTL arasında değişen VIP panelvanlardan makam aracı olarak satın almak isteyen Vali Güler, Toyota'nın Hiace ve Citroen'in Jumpy modelleri için pazarlık yaptı. İlk olarak Toyota'nın standını ziyaret eden Vali Güler, Hiace'nin 117 bg'lik VIP modelini beğendi. Ardından Citroen'in standına geçen Vali Güler, bu sefer de Fiat ile PSA ortaklığının ürünü olan Yeni Jumpy'nin VIP versiyonunu beğendi. Fiyatı 55 bin YTL olan Jumpy VIP'de 21 inç plazma TV, DVD, buzdolabı, bilgisayar masası gibi birçok konfor ekipmanı mevcut.