kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tom Cruise dünyayı uzaylılardan kurtaracak

Tom Cruise'un başrol oynadığı, sinemada gişe rekorı kıran 'Dünyalar Savaşı-War Of The Worlds' adlı film atv'de... Steven Spilberg'in filminde halkın, dünyayı istila eden uzaylılarla mücadelesini izleyeceksiniz!..
Sinemada yayınlandığında hasılat rekorları kıran 'Dünyalar Savaşı-War Of The World' atv'de... Başrolünü Tom Cruise'in oynadığı, Hollywood'un dahi yönetmeni Steven Spilberg'in yönettiği filmde binlerce insanın, dünyayı istila eden uzaylılardan kaçısını muhteşem görsel efektlerle heyecan içinde izleyeceksiniz!

Topraktan çıkan yaratık
Konusu şöyle: Ray, eşinden yeni boşanmış liman işçisidir. Eski karısından olan iki çocuğuyla iletişimi iyi olmadığı için mükemmel bir baba olduğu söylenemez. Eski karısının yeni eşiyle birlikte kısa bir tatile gitmesi üzerine oğlu Robbie ve kızı Rachel'ı yanına almak zorunda kalır. İki çocuğuyla beraber hafta sonunu geçirirken fırtına çıkar. Gökyüzünde tuhaf şeyler olmaktadır. Bir süre sonra Ray evinin yakınındaki kavşakta sıradışı bir olaya tanık olur. Toprağın yarılmasıyla yeryüzünün derinliklerinden üç bacaklı büyük bir savaş makinesi ortaya çıkar. atv 20.00
Haberin fotoğrafları