kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Magandayı düğün kaseti ele verdi

Enis YILDIRIM SABAH
Serseri bir kurşunla ölen 10 yaşındaki Elif'in maganda kurbanı olduğu anlaşıldı. Zanlı Kemal K. düğün kasetinden teşhis edildi..
Ankara'nın Mamak ilçesi Küçükkaya mahallesinde 28 Ekim günü bir yakınının mevlit törenine katılan 10 yaşındaki Elif Solmaz, annesinin kucağında yemek yerken aniden yere yığıldı. Kanlar içinde kalan küçük kız kaldırıldığı hastanede, başına isabet eden serseri kurşun sonucu hayatını kaybetti. Polis aynı mahallede bir düğün olduğunu tespit etti. Kız almak üzere Kırıkkale'den Ankara'ya gelen bir konvoydan ateş açıldığını belirleyen dedektifler, bu düğünün görüntü kayıtlarını incelemeye aldı. 25 kişinin ifadesine başvuran dedektifler, düğün kasetini detaylı bir şekilde inceledi.

SİLAH HEP ELİNDEYDİ
Dedektifler, damat Adem K.'nin kardeşi Kenan K.'nin düğünde silahla dolaştığını tespit etti. Cinayet Masası dedektifleri tarafından sorgulanan Kenan K. hakkındaki iddiaları kabul etmedi ve susma hakkını kullandı. Görgü tanıkları ise düğünde Kenan K.'nin elinde silahla dolaştığını ve etrafa rasgele ateş açtığını söyledi. Polis tarafından sorgulanan şehir magandası, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Haberin fotoğrafları