kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'KIZI PEK ÇOK AİLE İSTİYORDU'... İlköğretim 4'üncü sınıf öğrencisi H.H. ile 6'ncı sınıf öğrencisi F.D.'nin nişanında konuşan 'damat adayının babası: "Kızı çok isteyen vardı, bunu engellemek için temsili bir merasim yaptık" dedi.

12 yaşında gelin ve damat adayı

Mehmet BONCUK
Gaziantep'te 2 aile 12 yaşındaki çocuklarını nişanladı. 4'üncü sınıf öğrencisi damat adayının babası, "Temsili merasim yaptık. Evlilik için 19 yaşını bekleyeceğiz" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
12 yaşında gelin ve damat adayı
Gaziantepli ve Şanlıurfalı iki komşu aile, ilköğretim okulunda okuyan çocuklarını, Gaziantep'te sazlı sözlü bir törenle nişanladı. Zaman zaman havaya ateş de açılan nişan töreni, önceki akşam Mithat Paşa Mahallesi'nde iki çocuğun evlerinin bulunduğu sokakta yapıldı. Törenin yapıldığı sokaktan geçen vatandaşlar, yeşil parlak bir abiye kıyafet giymiş, saçları yapılı, makyajlı ve altın küpeleriyle dikkat çeken küçük kızın gelin, kot montlu küçük çocuğun ise damat adayı olduğunu öğrendiklerinde, şaşkınlıklarını gizleyemedi. İlköğretim okulu 4'üncü sınıf öğrencisi damat adayı H.H.Ç. ve ilköğretim okulu 6'ncı sınıfa giden gelin adayı F.D. törende halay çekip oynadı.

'TEMSİLİ MERASİM YAPTIK'
Aileleri, iki küçük çocuğun basın mensuplarına konuşmasına izin vermezken, damat adayının babası Urfalı Halil Ç., komşuları olan D. ailesinin kızının sürekli başka aileler tarafından istendiğini belirterek, "Bunu engellemek için temsili bir nişan merasimi yaptık. Çocukların evlenmesi için 19 yaşına kadar bekleyeceğiz" dedi.