kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
VitrA: 56 YTL+KDV Ana malzeme olarak metal ve cam kullanılan sabunluk Enjoy serisinden. Serinin havluluğu da mevcut. www.vitra.com

Banyodaki kaygan detay: Sabunluk

FATİH ATALAY
Teknoloji hayatımızın her alanında değişiklikler yapmaya devam ediyor. Son moda sabunluklar ise fotoselle çalışıyor. Restoran ve otellerden sonra günlük yaşamımıza girmeye aday oluyor..
Birbirinden yaratıcı fikirlerle tasarlanmış sabunluklara en son eklenen ürün fotoselli sabunluklar. Tamamen hijyene dayalı bir teknolojiyle üretilen bu sabunlukları duvara monte ederek banyonuzda değişik bir atmosfer yaratabilirsiniz.Yoğun bir günün stresini en güzel banyoda atarken banyonuza estetik katmak için değişik formlarıyla dikkat çeken sabunluklardan yararlanıp, içinden hiç çıkmak istemeyeceğiniz bir mekâna sahip olabilirsiniz.

Binbir çeşit sabunluklar
Banyonuz için eğlenceli süprizlere hazır mısınız? Her zevke uygun banyolar yaratmak için binbir çeşit sabunluk sizleri bekliyor. Fotoselli, seramik, plastik ya da metal seçenekleri bulunan sabunluklarla banyonuzu evinizin en şık mekânı yapabilir, bu en özel anınıza modern veya egzotik bir hava kazandırabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları